Electrolux EHI6540FW1, plită albă cu inducție

Plita incorporabilă Electrolux EHI6540FW1 e ceva mai diferită decât una clasică, motiv pentru care nu poate fi la fel de accesibilă. Mă refer la zonele extinse și la panul de control care oferă funcții interesante. E o plită albă cu zone de gătit destul de bine evidențiate, care arată foarte bine pe un blat alb, iar cuptorul poate avea orice culoare. La plitele cu inducție puterea totală instalată e destul de mare, dar până la urmă funcționalitatea e mult mai importantă și e aspectul care chiar face diferența.

Aparatul incorporabil de mai jos e unul deosebit și se poate observa dar după design. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arzătoarele sunt de dimensiuni și se vede foarte bine din poza de prezentare de mai sus. Există o diferență de preț între diferite tipuri de plite, dar cea de sus e cea mai avansată din punct de vedere al tehnologiilor. Totuși, pot exista plite mai scumpe, însă nu pot oferi mult mai multe decât cea de sus.

Puterea maximă a arzătoarelor e importantă doar dacă obișnuiți să gătiți mult pentru cei dragi. Chiar și arzătorul mic e puternic dar consumul e ceva mai mic decât la plitele clasice datorită principiului de încălzire (nu se pierde nimic).

Pe partea de funcționalitate, aparatul de sus are următoarele: taste touch, timer, semnal sonor, blocare interfață, deconectare automată, Stop&Go, Bridge, detectare vase, CleverHeat, etc.

Păreri pro și contra

Suprafața albă e una lucioasă și termorezistentă, dar trebuie să menționez faptul că pot fi folosite doar vase feromagnetice. Pe plitele vitroceramice se pot pune orice tip de vas deoarece suprafața plitei se încălzește, pe când la cele cu inducție doar vasele se încălzesc. Plita poate fi curățată oricând și nu trebuie neapărat să o opriți, dar trebuie să evitați tacâmurile feromagnetice atunci când e pornită plita.

Electrolux EHI6540FW1 e unul dintre cele mai noi aparate de la acest brand și care chiar arată foarte bine. Controlul temperaturii e foarte simplu – apăsare și glisare, iar la alte plite e prin apăsare (+/-). Sunt numeroase poze cu acesta și prezentări, dar cred că v-ați făcut deja o idee din poza postată mai sus.

Te-ar mai putea interesa