Electrolux EHH6340IOB, plită incorporabilă rustică cu inducție

Plita incorporabilă Electrolux EHH6340IOB e una dintre puținele modele care au design puțin rustic și mă refer la acele linii speciale de pe margine sau care delimitează zonele de încălzire. Majoritatea plitelor electrice au un design modern dar există și excepții. Aceste arzătoare oferă numeroase avantaje: timp de fierbere mai mic, plita e rece tot timpul, poate fi curățată oricând, consum de energie acceptabil și puteți spune adio alimentării cu gaz.

Nu și-o permite oricine, dar e și normal să fie ceva mai scumpă decât o plită vitroceramică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele cu inducție sunt cele mai avansate soluții pentru o bucătărie modernă. Panoul de control e unul cu butoane senzitive și veți vedea numeroase funcții: semnal sonor, blocare interfață, cronometru, încălzire rapidă (mă refer Booster), control iluminare și Stop&Go (opriți plita pentru o anumită perioadă). Chiar nu vă puteți dori mai mult de atât, doar că panoul de control al altor plite poate fi mai diferit (temperatura se setează prin glisare).

Chiar și aceasta are siguranță care oprește alimentarea pentru evitarea unor neplăceri. Arzătorul mare e cel mai puternic 3700 W, urmat de arzătoarele normale de 2800 W, iar arzătorul mic e de 2500 W. Deci puterea totală e una impresionantă și pot spune că acest aspect justifică prețul său.

Păreri pro și contra

Are numeroase funcții care nu le găsiți la plitele pe gaz și sunt foarte utile. E una dintre cele mai puternice plite de pe piață și care face față oricărei provocări. Culoarea nu e după cum se vede ci e un negru cărbune care e specific plitelor rustice. Alegerea cuptorului trebuie să fie în funcție de plita preferată sau invers. Puteți spune adio vechiului aragaz sau plitei pe gaz, deoarece e timpul să treceți la un aparat mai modern și care poate fi folosit cu ușurință.

Electrolux EHH6340IOB e unul dintre cele mai bune aparate de pe piață din această categorie și se potrivește doar alături de un cuptor rustic, după cum se vede în poza de jos. Poate că nu se vede suficient de bine din prezentarea de jos, însă plita arată destul de bine.

Te-ar mai putea interesa