Electrolux EHH6340FOK, plită cu inducție

Electrolux EHH6340FOK se adresează în principal celora care doresc o plită premium și care au un buget peste medie. Ar trebui să alegi acest model deoarece încălzirea se realizează prin inducție (deci, se încălzește doar vasul, nu și plita… motiv pentru care o să se facă economie de resurse), utilizarea simplă și aspectul plăcut.
Dacă mă întrebi cui îi recomand acest electrocasnic atunci eu ți-aș spune că unui bucătar de ocazie sau unuia profesionist. Cred că te-ai prins că bucătari precum Jamie folosesc doar așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » despre care pot spune că e unul corect. E ceva mai mare decât cel al unei plite vitroceramice, dar o să vezi că pe termen lung o să-ți recuperezi banii prin facturi mai mici la electricitate.

Plita
Plita

Modelul de față dispune de 4 arzătoare aprinse prin intermediul unui panou de comandă foarte modern. Butoanele acestui panou sunt poziționate frontal și e vorba despre niște taste touch.
Vine cu diferite funcții suplimentare cum ar fi funcția booster, iar având o suprafață netedă o să fie foarte ușor de curățat.

Atuurile modelului acesta ar fi în primul rând aspectul, iar în al doilea rând performanța. O să vedeți că nu se compară cu alte plite incorporabile. Nu trebuie neglijat nici brandul deoarece și acesta e important, mai ales că e vorba despre unul european care e pe locul doi la nivel mondial.
Poate că singurul minus ar fi prețul, dar după cum ziceam o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării.

Per ansamblu e un aparat simplu, chiar dacă la prima vedere pare complicat de folosit. Funcțiile vin ca să te ajute, iar dacă nu vrei să le utilizezi atunci nici nu trebuie.
Înainte de a folosi acest model ar trebui citit manualul de instrucțiuni, iar un alt lucru care trebuie știut e că aparatul poate fi utilizat doar alături de vase metalice.
Alături am pus și un clip așa încât să vă faceți mai bine o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa