Electrolux EHG6341FOK, plită ieftină cu inducție

Electrolux EHG6341FOK e o plită destul de reușită și se poate observa din dotările sale – alimentare electrică, tehnologie cu inducție, panou de control avansat (multe opțiuni). Toate plitele cu inducție au un control electronic bun și arată ceva mai bine decât cele clasice. Oricum există mai multe tipuri de plite electrice dar aceasta e cea mai bună. Inducția nu e prezentă chiar la toate plitele noi dar e binevenită în orice bucătărie. Mai precis, vasele se încălzesc dar nu și plita, deci o puteți curăța imediat. Chiar și plitele pe gaz oferă un randament ridicat și sunt ceva mai ieftine deoarece nu vin cu multe tehnologii (sunt unele care au arzător Wok sau unul similar – ideal pentru gătit rapid).

Nu e chiar ieftină dar e mai ieftină decât multe alte plite. Acest aspect se poate datora producătorului care oferă, în general, soluții bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea electrică nu are nici o legătură cu randamentul ci doar tehnologiile de încălzire. Bineînțeles, suprafața plitei e una destul de rezistentă (sticlă vitroceramică) și puteți pune vase fără probleme. Are 4 arzătoare de diferite dimensiuni și puteri: cel mare e de 3.7 kW iar cel mic e de 1.2 kW. E ceva mai puternic arzătorul mare deoarece de aceea e și mai puternic.

Panoul de control are butoane sensitive, timer, semnal sonor, blocare butoane, deconectare automată și indicator căldură reziduală. E bine că are funcție de blocare a butoanelor deoarece puteți apăsa accidental pe butoane sau chiar și copoii pot să apese ușor pe ele.

Plusuri: tehnologie cu inducție, design plăcut, arată bine, ușor de folosit și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Există destul de multe plite ca Electrolux EHG6341FOK însă mă refer mai mult la capitolul design, iar pentru cei care îi interesează doar dotările, ei bine, nu sunt multe astfel de plite în acest buget. Se potrivește perfect alături de un cuptor electric negru sau pe inox, iar brandul nu are o mare importanță. Jos am pu un clip pentru a vedea mai bine plita și cu siguranță nu ați văzut-o în realitate.

Te-ar mai putea interesa