Electrolux EHG 6435X

Plita incorporabilă Electrolux EHG 6435X e una cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică și finisaj inox. Deci e vorba de o plită funcțională, eficientă și accesibilă. Spun asta pentru că cea electrică cu sticlă vitroceramică e soluția mai comodă dar nu dă un randament ca și una pe gaz. Dacă vă doriți eleganță și eficiență aveți de ales între trei modele: aceasta (sau una similară), una cu gaz + sticlă (se curăță mai ușor) sau una electrică cu inducție. Deci sunt trei variante care depind de bugetul alocat și așteptările dumneavoastră. Grătarul e unul de bună calitate și se poate observa atât în clip cât și în poze. Butoanele sale sunt așezate în partea frontală pentru a avea un control mai bun asupra arzătoarelor. EHG 6435X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Butoanele
Plita

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit/arzătoare iar acestea vin în trei dimensiuni diferite pentru mai multe dimensiuni de oale. Bineînțeles fiecare arzător are o putere diferită. Arzătoarele se împart astfel: două normale în partea stângă de 2 kW, unul mic de 1 kW și unul mare de 3kW. Grătarul său e realizat fin fontă și nu oțel cum e la unele. Acesta e împărțit în două grătare care pot fi ușor demontate (se vede în clipul de jos). Plita e dotată cu aprindere electrică și siguranță cu termocuplu. Aprinderea electrică presupune și o sursă de alimentare electrică iar aprinderea e integrată. Deci arzătorul se aprinde prin apăsarea și rotirea butonului dorit. Acea siguranță o găsim la orice plită deoarece e o măsură de precauție, și anume, întrerupe alimentarea cu gaz (deconectare automată) atunci când flacăra se stinge (accidental sau nu mai e gaz).

Are un aspect plăcut cu finisaj pe culoarea inox iar curățarea ei se face ca la oricare altă plită. Înainte de instalare ar fi bine să citiți manualul său și să aveți o priză (cablul de alimentare e de 1 metru).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: grătarul e realizat din fontă, are un design reușit, butoanele sunt bine poziționate și e oferit de un producător foarte bun.

Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Concluzie

Acest Electrolux EHG 6435X e un aparat electrocasnic care nu trebuie să lipsească din bucătărie dumneavoastră în special că nu aveți un buget prea mare sau pur și simplu doriți să luați apoi și un cuptor incorporabil. AM pus un clip cu prezentarea acestei plite:

Te-ar mai putea interesa