Electrolux EHG 6415X

Plita încorporabilă Electrolux EHG 6415X face pare din categoria celor ieftine/accesibile deoarece are alimentare cu gaz. E un model cu câteva caracteristic speciale de luat în considerare: alimentare cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică și culoare inox. Spre deosebire de alte modele de la alți producători, are patru butoane așezate ergonomic (adică le aveți ușor la îndemână), siguranță cu termocuplu (pentru o siguranță suplimentară în timpul folosirii), aprindere rapidă a arzătoarelor (apăsați pe buton iar apoi rotiți) dar și altele. Dacă modul de aprindere vi se pare nou, atunci puteți viziona clipul de mai jos deoarece acel proprietar face o mică demonstrație. Siguranța cu termocuplu o veți găsi chiar și la cele mai noi aragazuri și această dotare e foarte importantă în special în cazul în care se stinge flacăra (întrerupe gazul). Dacă vă decideți să achiziționați plita, nu uitați să verificați dacă există un pachet promo cuptor+plită deoarece există reduceri dacă le cumpărați împreună. Însă dacă o doriți se parat, trebuie să știți că EHG 6415X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Se potrivește în orice bucătărie datorită dimensiunilor sale – are o grosime de numai 3 cm și necesită un spațiu de 59.4 cu 51 cm. Necesită alimentare cu gaz iar acest lucru e evident și din poze. Acest tip de plite sunt mai accesibile decât cele electrice și deci sunt soluție ideală pentru cei cu un buget limitat. Aprinderea arzătoarelor se face electric și ușor. Plita e dotată cu grătar, siguranță (cu funcție de deconectare automată la stingerea flăcării), patru butoane frontale și patru arzătoare. Arzătoarele vin în trei dimensiuni – 2 normale de 2kW, unul mare de 3kW și unul mic de 1kW. Chiar dacă nu e un model premium, are un design ergonomic și simplu pe culoarea inox. Deci curățarea ei se va face destul de ușor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut, ușor de folosit (puteți aprinde arzătoarele cu o singură mână), realizat din materiale de bună calitate, vine de la un producător cunoscut și nu ocupă mult spațiu.

Minusuri: la un așa preț, nimic.

Concluzie

Această plită Electrolux EHG 6415X de tip încorporabilă se adresează celor care fie nu au nevoie de un cuptor fie își doresc un o bucătărie mai specială. dacă aveți un buget mai mare, vă recomand o plită electrică însă nu e la fel de eficientă ca și una cu gaz. Jos am pus o mică prezentare a acestei plite EHG 6415X:

Te-ar mai putea interesa