Electrolux EHF6547FOK, plită electrică cu control touch

Electrolux EHF6547FOK e o plită incorporabilă cu multe funcții interesante care nu le găsiți la plitele pe gaz: butoane touch, stop+go, cronometru digital și setare temperatură simplu cu o singură mișcare. Cu funcția special stop+go, puteți opri arzătorul și să reluați fără nici o problemă. Deci puteți face altceva între timp și apoi să reveniți (în cazul în care trebuie supravegheat). Aceasta e necesară având în vedere că nu e o plită obișnuită cu gaz. Panoul de control e în totalitate digital, iar unul cu butoane cu push-up ar fi arătat urât. Deasemenea, îmi place că are zone de gătit de diferite forme și dimensiuni. În mod normal ar fi doar 4 zone rotunde, dar la acesta sunt mult mai multe, chiar și ovale.

Prețul ei e bun chiar dacă e mai scumpă decât un pe gaz. Trebuie să ținem cont că una pe gaz nu oferă atâtea tehnologii și nu arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

După cum am precizat mai sus, e vorba de o alimentare electrică. E dotată cu siguranțe și controlul e așezat frontal unde îi este și locul. Zonele de gătit sunt de diferite sunt diferite față de cele ale altor plite, și mă refer la cele mai mari (triplu circulare și cel oval). Pe partea de funcții are: butoane touch, sistem protecție copii (blocare butoane), semnal sonor, funcție de oprire/pornire (stop+go), CleverHeat, ecotimer, ceas etc.

Suprafața plitei e din stilă vitroceramică neagră iar suprafața ei se încălzește, pe când șa cele cu inducție, rămâne rece.

O caracteristică care nu am menționat-o se încălzirea rapidă. După cum se și numește, poate fi destul de utilă pentru cei ce vor rezultate bune într-un timp scurt.

Plusuri: ușor de folosit (în special că are pictograme în zona de control), suprafață neagră lucioasă, zone de gătit variabile, diverse funcții interesante și fiabilitatea.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux EHF6547FOK e o recomandare pentru cei ce-și doresc o bucătărie modernă, dar cu un buget puțin mai mare vă puteți permite una cu inducție (suprafața plitei nu se încălzește și e nevoie și de vase corespunzătoare).

Te-ar mai putea interesa