Electrolux EHF6346XOK, plită incorporabilă elegantă

Electrolux EHF6346XOK e o alegere bună dacă vreți ceva elegant pentru o bucătărie modernă. Alături de aceasta vă recomand și un cuptor electric. Nu îmi plac cuptoarele pe gaz deoarece nici nu aduc multe dotări și cele electrice au și ventilator. Când vine vorba de plite, ei bine, alegerea corectă ține și de ce vă doriți. Cu siguranță cele pe gaz sunt ceva mai ieftine dar nu cu mult și randamentul e mai mare. La acestea electrice designul e mai elegant și au un control electronic. Aceasta are zone de gătit speciale și se poate observa că unele zone pot fi extinse pentru vase de dimensiuni diferite. Randamentul e bun dacă nu obișnuiți să frigeți des mâncarea.

Prețul său e destul de bun dacă ținem cont de ce există deja pe piață și alternative ar putea fi chiar și de la alți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea electrică e mai la îndemână și poate că nu oricine are loc și pentru o butelie cu gaz. Pentru cea de sus, e suficient o priză dintr-un material rezistent deoarece plita are un consum destul de mare dar justificat. Puterea de 700 W e cea maximă și ține de câte arzătoare porniți și cam la cât setați temperatura plitei. Are 4 arzătoare de dimensiuni diferite iar suprafețele lor pot diferi în funcție de opțiunile alese.

Ca și dotări are un panou de control cu taste touch, sistem blocare butoane (dacă aveți copii neastâmpărați), semnal sonor la finalizare, deconectare automată în caz că nu o mai folosiți și altele. Bineînțeles, suprafața plitei e din sticlă neagră și aspectul ei e mai elegant așa. Cablul de alimentare e scurt și e bine să aveți sursa mai în apropiere.

Plusuri: designul ei iasă ușor în evidență, control cu touch, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Electrolux EHF6346XOK e un aparat modern care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă. Instalarea ei nu e grea deoarece puteți opta să chemați o persoană cu experiență și e bine să respectați dimensiunile menționate în manual. Adică nu tăiați o porțiune prea mare din blat (dimensiunile nișei sunt cele care vă interesează).

Te-ar mai putea interesa