Electrolux EHF6343FOK, plită incorporabilă electrică

Plita Electrolux EHF6343FOK e una incorporabilă cu alimentare electrică și nu pe gaz. Se poate observa din poza de jos că are arzătoare de dimensiuni diferite și că suprafața ei e din sticlă vitroceramică. Acestea se curăță diferit față de plitele obișnuite care sunt pe inox sau mai știu eu ce culoare. Plitele electrice sunt alegerea comodă pentru cei care care nu au loc să pună o butelie cu gaz și nu le place să gătească cu gaz. Totuși, pe gaz randamentul e mai bun și mâncarea are un alt gust dacă e gătită cu gaz. Cu siguranță sticla neagră e mai elegantă și există plită cu gaz/mixte cu sticlă neagră.

Alături de această plită vă recomand un cuptor electric și nu pe gaz, deoarece distribuirea căldurii e mai uniformă la cele electrice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un aparat cu alimentare doar electrică și la cele pe gaz, arzătoarele sunt diferite. La aceasta suprafețele nu sunt în relief și nici nu există grătar. Chiar dacă are doar 4 zone de gătit, dar acestea pot avea forme diferite. De exemplu arzătorul din stânga jos e unul triplu circular, iar cel din drepta sus are dublu circular. la unele plite veți vedea chiar și zone ovale.

Fiecare zone de gătit are o putere diferită dar la cele pe gaz poate diferi cu mult puterea arzătorului mare (dacă e de tip Wok). Ca și caracteristici speciale are: taste touch, protecție copii, blocare pentru curățare, deconectare automată (siguranță), taste iluminate, ceas și altele.

Puterea totală și maximă a plitei e de 6400 W și apreciez că are funcția de încălzire rapidă.
Consum: 6400 W

Plusuri: destul de puternică, e elegantă, control cu touch, arzătoare interesante (ca și forme), nu ocupă mult spațiu și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Electrolux EHF6343FOK nu e singura plită electrică există modele mult mai scumpe dar ca și alternative vă recomand doar cele cu tehnologie cu inducție (randament mai ridicat). La cele cu inducție nu veți vedea astfel de zone de gătit, ci zone de gătit clasice. Arată foarte bine și după cum bine știți culoarea neagră se asortează cu orice.

Lasă un comentariu