Electrolux EHF6241FOK, plita incorporabilă

Electrolux EHF6241FOK e o plită incorporabilă de tip vitroceramică cu un panou de comandă touch. Facilitatea touch nu vă face să scoateți mai mulți bani din buzunar deoarece acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte asemănător cu cel al modelului ZEV6240FBA. Acesta e un model pe curent și nu ar trebui să vă preocupe prea mult consumul de curent deoarece nu consumă mult.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că EHF 6241 FOK arată foarte mult ca ZEV6240FBA. Din imaginea a doua se poate vedea că posibilitatea de integrare e absolut magnifică, iar lipsa grătarelor e foarte interesantă deoarece face ca plita să nici nu se observe Cablul său de alimentare e mai lung decât la alte modele și asta face ca montarea sa să fie mai simplă.

Aparatul scos din cutie
Integrat

Specificaţii tehnice

Electrolux EHF6241FOK are patru arzătoare care sunt alimentate pe curent, deci nu o să aveți vreo treabă cu gazul. Panoul de comandă e unul tactil, fiind poziționat frontal și asta o să vă ajute la o comandare mai bună. Culoarea aparatului e neagră și e realizat din sticlă ceramică. Dimensiunile sunt normale și de aceea o hotă o să poată fi amplasată numai bine peste.

Păreri pro şi contra

Pro: este un aparat modern, iar comandarea touch e ceva interesant, dar nu știu dacă e pe gustul oricărui bucătar; raportul dintre calitate și preț e foarte bun; fiabilitatea e și ea excelentă și asta deoarece are 2 ani garanție în mod normal… care pot fi extinși la 3 ori 4 ani; foarte bine e și faptul că are protecție pentru copii; greutatea sa e una mică și de aceea va fi ușor de montat acolo unde doriți.
Contra: nimic.

Concluzie

EHF6241FOK e unul dintre acele aparate electrocasnice de dimensiuni medii care nu ar trebui să lipsească din casa ta deoarece pe lângă faptul că arată bine e și foarte performant la gătit. Din preview-ul de alături se poate vedea cum arată scos din cutie, dar și gata integrat într-un blat și eu zic că arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa