Electrolux EHF3920BOK, plită electrică de 30 cm

Plita vitroceramică Electrolux EHF3920BOK e una mai accesibilă pentru că e mai compactă, adică are numai două arzătoare – Domino. Sunt și plite cu inducție dacă vreți să fie mai puternică, dar s-ar putea să vă depășească bugetul. Diferența majoră dintre cele două e tehnologia de încălzire, motiv pentru care la varianta de jos arzătoarele sunt vizibile când sunt pornite. Astfel se pot evita accidente și veți ști când o puteți curăța.

E o plită electrică elegantă care ocupă puțin spațiu pe blat și aveți mai mult loc pentru aparatele electrocasnice mici. Arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare, dar cred că știți așa deja. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele electrice vor înlocui cele pe gaz în următorii ani deoarece prețurile sunt tot mai mici și funcțiile tot mai multe. Butoanele sunt așezate frontal și doar plitele cu patru arzătoare oferă panou lateral. Chiar și aceasta dispune de siguranță care oprește plita pentru a împiedica un eventual accident.

Puterea totală a plitei e de 2.9 kW și aceasta poate fi ajustată în funcție de ce veți face pe ea. Sunt și plite de alte culori sau chiar pe gaz cu sticlă termorezistentă, dar poate că v-ați săturat de butelia cu gaz sau poate vreți să vă rezumați la o singură alimentare. E mult mai comod cu o plită electrică și parcă rată mult mai bine pe blat (suprafață netedă fără grilaje).

Păreri pro și contra

Arzătoarele sunt destul de eficiente dacă nu aveți de gând să puneți vase mari, ci vreți să gătiți pentru doar două persoane. Oricum, cuptorul e alegerea mai bună pentru a prepara o mâncare sănătoasă. Arată foarte bine și panoul de control chiar e ușor de folosit. Cablul de alimentare e suficient de lung pentru a o conecta la cea mai apropiată priză.

Electrolux EHF3920BOK e un aparat care merită încercat în special că are un preț foarte bun și nu orice brand oferă soluții compacte. Probabil că aveți o bucătărie mică și aparatele și chiuveta vor ocupa destul de mult loc, motiv pentru care plitele Domino sunt singura alegere care vă poate ajuta.

Lasă un comentariu