Electrolux EHF36240OK, plită incorporabilă electrică

Electrolux EHF36240OK e o plită electrică și bineînțeles e una incorporabilă. Spre deosebire de altele aceasta are o ramă argintie iar zonele de gătit sunt bine evidențiate. Cu siguranță veți remarca acel panou de control electronic și e normal să aibă unul deoarece butoanele push-up nu ar arăta atât de bine pe o plită cu suprafață atât de netedă. Doar la cele cu gaz butoanele de tip push-up arată bine. Poate fi instalată cu ușurință iar dacă vă doriți un cuptor, cele electrice sunt mai bune decât cele pe gaz (în special pe partea de dotări și funcții). Ca și design aș alege unul pe inox cu negru deoarece se potrivește perfect cu această plită.

Prețul ei e destul de bun și deci nu puteți avea pretenții mari. Poate la una mai scumpă veți găsi o tehnologie cu inducție sau alte dotări utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

O alimentare electrică e mai la modă deoarece nu mai e nevoie de butelii și parcă e mai comod așa. Totuși, nu se poate compara la anumite capitole cu un pe gaz. Dar depinde de preferințele fiecăruia. Există plite pe gaz aproape la fel de elegante, adică cu sticlă neagră. Plita are 4 zone de gătit, fiecare e diferită însă două dintre ele sunt normale, deci veți avea unde să puneți vasele. Oricum nu cred că sunt multe persoane care ar folosi toate arzătoarele în același timp, deci din partea puteau fi și 3 zone.

Ca și dotări speciale are: taste touch, protecție copii (blocare butoane), afișare căldură reziduală, oprire automată atunci când nu o mai folosiți. Suprafața ei e din sticlă vitroceramică, deci arată destul de bine și puterea sa e de 6500 W. Aceasta e puterea sa maximă și dacă aveți toate arzătoarele pornite.

Plusuri: are un design elegant, fiabilă, ușor de curățat, multe funcții, o puteți seta ușor datorită butoanelor senzitive etc.
Minusuri: nu prea are la acest preț.

Electrolux EHF36240OK e un aparat care s-ar potrivi mai în orice bucătărie modernă iar dacă vă doriți un randament superior aveți de ales între una cu inducție ori una cu gaz. Mia există plite cu gaz care au tehnologie Direct Flame, dar alea sunt foarte rare. Depinde de bugetul fiecăruia și de posibilități (una electrică are nevoie doar de o alimentare electrică).

Te-ar mai putea interesa