Electrolux EGT7355NOK, plită neagră cu wok

Dacă te interesează o plită pe gaz cu 5 arzătoare dintre care unul să fie de tip wok atunci modelul Electrolux EGT7355NOK ar fi unul excelent pentru tine. Patru dintre cele 5 arzătoare sunt cu flacără verticală, iar arzătorul wok e de tip triplă coroană.
Probabil că ți-ai dat seama că e vorba despre o plită profesională, dar care poate fi utilizată fără probleme și acasă.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Asta în condițiile în care are grătare din fontă, iar restul plitei e făcută din sticlă neagră.
Dacă vă uitați în poza alăturată atunci vedeți că are un aspect unic, dar și foarte plăcut în același timp.

Plita
Plita

E un model de 75 centimetri care normal că are și dispozitiv de siguranță, lucru esențial la plitele pe gaz. Mai în detaliu legat de plită trebuie spus că are dimensiuni 74×51, iar probabil că după aceste dimensiuni o să trebuiască să te ghidezi atunci când vrei să cumperi și o hotă bună.

Lucrurile care mie îmi place la modelul acesta sunt prețul nu prea mare, că are aprindere electrică integrată în butoane și că are kit de conversie gaz (acesta te va ajuta în cazul în care vrei să conectezi o butelie ori din diferite motive presiunea gazului e prea mică ori prea mare). Multă lume alege plitele pe gaz datorită faptului că sunt oarecum mai ușor de folosit, iar dacă vrei să prepari mâncăruri asiatice atunci aceasta e singura opțiune. Iar, când te interesezi de un cuptor îți recomand să alegi unul electric de aici deoarece e mai performant.
Singurul minus ar fi dimensiunea, dar pentru a integra arzătoarele cât mai bine aceasta a fost sigura soluție.

Deci, dacă vrei să-ți faci o bucătărie precum Jamie Oliver atunci o plită precum aceasta ar fi un pas înspre această bucătărie. Nu am spus la ce ajută arzătorul Wok și de aceea cred că ar trebui să spun că e un arzător foarte bun pentru cineva care vrea să prepare diverse mâncăruri asiatice ori legume care au nevoie de o flacără puternică.

Te-ar mai putea interesa