Electrolux EGT7353YOK, plită pe gaz neagră

Electrolux EGT7353YOK e o plită incorporabilă neagră cu suprafață realizată din sticlă. Nu sunt prea multe astfel de modele, deoarece majoritatea sunt electrice. Există plite cu stilă și pe alte culori dar acele sunt și mai rare. Dacă vă interesează ce oferă și cum arată, am prezentat mai jos o poză/un clip cu ea dar și specificațiile sale tehnice. Cred că din clipul de la final vă veți face o idee destul de bună despre cum arată plita. Oricum, având 5 arzătoare, dimensiunile sale sunt generoase și deci plita nu poate fi pusă pe orice blat.

Dacă nu vă place tipul de alimentare deoarece nu puteți pune o butelie cu gaz în apropiere, puteți alege o plită cu inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Plita
Plita

Alimentarea acestui model e cu gaz dar are și alimentare electrică pentru aprinderea integrată. Pentru a aprinde o zonă de gătit e suficient să apăsați și să rotiți butonul corespunzător (are o pictogramă în dreptul butonului). E dotată cu 5 arzătoare, panoul de control frontal cu butoane push-up, aprindere și siguranță.

Apreciez că grătarele arzătoarelor sunt realizate din fontă și nu alt material, deoarece fonta oferă cea mai rezistentă (oferă o durabilitate îndelungată). Are funcție de deconectare automată la capitolul siguranță și se datorează siguranței (oprește atunci când flacăra se stinge). La instalare e foarte important să țineți cont de dimensiunile nișei și nu cele are părții superioare (vă interesează partea inferioară care intră în blat).

Plusuri: arată bine, e ușor de folosit, e fiabilă, are arzător Wok, instalare ușoară (în special dacă urmăriți instrucțiunile) și randament ridicat.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EGT7353YOK poate fi un aparat incorporabil excelent dacă nu vă doriți unul electric, dar și așa are cablu pentru aprinderea electrică. Randamentul e foarte important deoarece mâncarea gătită pe această plită are un gust ceva mai bun decât cea gătită pe plita unui aragaz (depinde ce arzător folosiți). Oricum, puteți gătiți orice cu acel arzător Wok și veți observa că nu mai trebuie să petreceți atâta timp prin bucătărie.

Lasă un comentariu