Electrolux EGT6342YOW, plită incorporabilă albă

Pentru cei care vor să-și facă o bucătărie cu incorporabil albe ori mai deschise la culoare cred că această plită incorporabilă Electrolux EGT6342YOWar fi perfectă. Se potrivește perfect cu Electrolux EOA3460AOW care e un cuptor pe alb. Deci, cu aceste două electrocasnice aveți un punct de plecare când vine vorba de incorporabile albe. 😉

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci vine e cu dotări utile cum ar fi aprinderea electrică care e automată într-un fel. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată, plita e albă și arzătoarele+grătarele sunt negre… arată precum niște piese domino.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu patru arzătoare pe gaz care sunt aprinse electric. Aprinderea e una oarecum automată care nu are un buton dedicat, ci e același buton cu care se dă drumul la gaz, doar că după ce îl rotiți trebuie apăsat… lucru valabil pentru fiecare ochi. Din această cauză, plita are doar 4 butoane și nu 5 cum e la altele.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt aspectul plăcut, poziționarea butoanelor (unele plite au butoanele poziționate lateral ceea ce nu e deloc bine, în schimb acest model are butoanele poziționate frontal) și că vine de la un brand de încredere (Electrolux e un brand european, mai exact din Suedia). Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că este oferită posibilitatea de a-i mări garanția la mai mult (până la 4 ani).

Concluzia mea legată de acest model e că nu doar se prezintă bine pe partea de aspect, ci și pe partea de funcționalitate e de neegalat. În pachet sunt livrate și duze pentru butelie, iar din această cauză s-ar putea să fie nevoie și de o înlocuire a celor existente… dacă vreți să puneți o butelie ori dacă flacăra e prea mare/mică.
Instalarea nu e pra complicată, însă cablul de curent (de la aprindere) nu e chiar așa de mare, iar dacă credeți că nu vă descurcați atunci vă recomand să apelați la un instalator ori la o persoană care a mai făcut așa ceva.

Lasă un comentariu