≡ Meniu

Electrolux EGT6342YOW, plită incorporabilă albă

Pentru cei care vor să-și facă o bucătărie cu incorporabil albe ori mai deschise la culoare cred că această plită incorporabilă Electrolux EGT6342YOWar fi perfectă. Se potrivește perfect cu Electrolux EOA3460AOW care e un cuptor pe alb. Deci, cu aceste două electrocasnice aveți un punct de plecare când vine vorba de incorporabile albe. 😉

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi , pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci vine e cu dotări utile cum ar fi aprinderea electrică care e automată într-un fel. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată, plita e albă și arzătoarele+grătarele sunt negre… arată precum niște piese domino.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Pe partea de specificații se poate lăuda cu patru arzătoare pe gaz care sunt aprinse electric. Aprinderea e una oarecum automată care nu are un buton dedicat, ci e același buton cu care se dă drumul la gaz, doar că după ce îl rotiți trebuie apăsat… lucru valabil pentru fiecare ochi. Din această cauză, plita are doar 4 butoane și nu 5 cum e la altele.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri sunt aspectul plăcut, poziționarea butoanelor (unele plite au butoanele poziționate lateral ceea ce nu e deloc bine, în schimb acest model are butoanele poziționate frontal) și că vine de la un brand de încredere (Electrolux e un brand european, mai exact din Suedia). Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că este oferită posibilitatea de a-i mări garanția la mai mult (până la 4 ani).

Concluzia mea legată de acest model e că nu doar se prezintă bine pe partea de aspect, ci și pe partea de funcționalitate e de neegalat. În pachet sunt livrate și duze pentru butelie, iar din această cauză s-ar putea să fie nevoie și de o înlocuire a celor existente… dacă vreți să puneți o butelie ori dacă flacăra e prea mare/mică.
Instalarea nu e pra complicată, însă cablul de curent (de la aprindere) nu e chiar așa de mare, iar dacă credeți că nu vă descurcați atunci vă recomand să apelați la un instalator ori la o persoană care a mai făcut așa ceva.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu