Electrolux EGT6342YOK, plită incorporabilă cu sticlă neagră

Plitele incorporabile cu sticlă neagră sunt soluții ceva mai scumpe, iar Electrolux EGT6342YOK e una dintre ele. Acest tip de plită pe gaz are un preț ceva mai mare dar pot fi și excepții mai accesibile, însă prețurile sunt justificate. Calitatea materialelor folosite în cazul plitei de mai jos e una superioară și posesorii ei sunt foarte mulțumiți de ea. Alături de aceasta se poate alege un cuptor și o hotă de la același brand, dar nu e o regulă dacă nu găsiți ceea ce vă place ori pentru acel buget.

Aceasta are un panoul de control foarte reușit și care iasă bine în evidență. Lângă butoane există și o pictograme pentru aprindere electrică dar nu cred că mai era nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E o plită pe gaz care face parte din segmentul premium și e evident după cum arată și ce materiale au fost folosite. Bineînțeles, pot fi plite și de două ori mai scumpe doar că prețurile parcă nu mai sunt justificate.

Butoanele cu suprafață argintie se văd foarte bine, nu doar pentru că sunt poziționate frontal și pentru că restul plitei e de culoare neagră. Designul e destul de simplu și e destul de apropiat de cel al plitelor electrice, doar că la aceasta aveți grilaje și control mecanic. Se instalează pe blat ca și oricare altă plită și are aceeași lățime și adâncime ca restul.

Păreri pro și contra

Puterea totală a plitei e destul de mare și se datorează tipului de alimentare – gaz. Zonele de gătit se aprind ușor pentru că sunt echipate cu aprindere electrică automată, iar dacă se stinge flacără se oprește alimentarea (deconectare automată). La aceasta se pot vedea arzătoarele foarte bine și grilajele au o formă ceva mai diferită decât multe altele, însă un lucru e cert, e ușor de mutat vasul de pe un arzător pe altul (nu e ca și în cazul grilajelor individuale).

Electrolux EGT6342YOK e un aparat incorporabil destul de popular și care nu costă chiar așa de mult dacă e să-l comparăm cu cele electrice.

Te-ar mai putea interesa