Electrolux EGT6342NOX, plită incorporabilă albă/argintie

Plita incorporabilă Electrolux EGT6342NOX e una destul de interesantă ca și design. Mă refer strict la culoarea ei (alb/argintie), dar există și plite similare pe negru (vezi în clipul de jos). Chiar dacă culoarea poate să difere, specificațiile și prețul sunt aceleași. Arată bine pe alb și se potrivește perfect într-o bucătărie bine iluminată și cu blat mai deschis la culoare. Dacă vă interesează pentru o bucătărie mai mică e bine să țineți cont de dimensiunile ei și ale nișei. Alături de această plită vă recomand un cuptor electric pe negru sau argintiu, adică să aibă o culoare similară dar brandul nu joacă un rol așa de importantă.

Prețul ei sugerează că plita nu se adresează oricui și sticla dă un plus de eleganță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Chiar dacă multe plite electrice au sticlă vitroceramică există și modele ca și acesta care au suprafață din sticlă. Acestea au un randament mai bun deci mâncarea are un gust mai bun. Există și alte tipuri de plite electrice doar că acelea sunt mai scumpe (cele cu inducție).

Aceasta are 4 arzătoare dotate cu aprindere electrică și siguranță, astfel că e nevoie de o singură mână pentru aprinderea arzătorului. Adică trebuie doar să apăsați și rotiți ca la restul plitelor. Puterea arzătorului mare e de 2.7 kW, doar cele Wok sunt ceva mai puternice. Siguranța cu termocuplu e o dotare standard care oprește alimentarea cu gaz la stingerea flăcării. N e o plită prea lată însă dacă vreți una cu o a adâncime mai mică, atunci alegeți una cu panou lateral (butoane așezate în partea dreaptă).

Plusuri: aspectul său, culoarea destul de rar întâlnită la astfel de plite, ușor de folosit, randament ridicat și e inclus un kit de conversie a gazului.
Minusuri: nu prea sunt.

Electrolux EGT6342NOX e o plită care poate fi alegerea perfectă cu un cuptor incorporabil și va da un plus de eleganță bucătăriei voastre. Jos am pus un clip interesant cu o plită similară ca și dotări, doar culoare sticlei e diferită. Deci, poate fi util în alegerea modelului corect. Spre deosebire de plitele aragazurilor, la acestea puteți folosi doar o mână pentru a aprinde arzătorul corespunzător.

Lasă un comentariu