Electrolux EGT6342NOK, plită incorporabilă

Electrolux EGT6342NOK e un model foarte bun care se va integra magnific în bucătăria ta deoarece e o plită incorporabilă. Materialul din care e realizat e sticlă neagră, iar dacă te interesează din ce material sunt confecționate grătarele atunci trebuie știut că sunt din fontă. Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani primim un aparat care arată bine, beneficiază de aprindere electrică și care e de îndelungă folosință cum e și EGG6041NOX.

Poze

Electrolux EGT 6342 NOK e prezentat în preview-ul de alături și se poate vedea că arată mai mult decât decent. Butoanele sunt mari, iar panoul de comandă e poziționat frontal pentru un acces rapid la ele. Din clipul de la final se poate vedea că mânuirea butoanelor nu e deloc complicată, iar aprinderea va fi și ea foarte rapidă datorită aprinderii electrice.

Aparatul
Butoanele

Specificaţii tehnice

EGT6342NOK arată foarte bine și la partea de caracteristici se laudă cu patru arzătoare alimentate pe gaz și care pot fi aprinse electric. Materialul din care e realizat electrocasnicul e sticlă, iar grătarele sunt din fontă ceea ce e foarte bine în opinia mea. Panoul de comandă e format din butoane, mai exact din 4 butoane care pot fi accesate foarte ușor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4 ani, iar acest lucru înseamnă că beneficiem de un aparat cu o fiabilitate maximă; e vitroceramică; beneficiază de aprindere electrică, chiar dacă acesta e un standard și de aceea nu ar putea fi considerat ca fiind un plus… neaparat.
Contra: nu vine cu ochi de tip wok care ar fi fost folositor unui restaurant asiatic deoarece e cam dificil de pus un vas cu fund rotund pe un astfel de ochi normal.

Concluzie

Dacă vrei să ai o plită ca cei care se respectă atunci ar trebui să alegi acest model deoarece nu doar e foarte aspectuos, ci e și funcțional. prețul e unul foarte corect deoarece costă sub 1000 lei și vine cu o fiabilitate excelentă. În momentul de față nu vine cu vreun cadou și nici la vreun pachet promo, dar s-ar putea ca pe viitor acest lucru să fie capabil.

Lasă un comentariu