Electrolux EGS6343NOX, plită incorporabilă

Pentru cei interesați de o plită care arată bine și se comportă ireproșabil când vine vorba despre gătit recomand Electrolux EGS6343NOX. Aceasta e o plită pe gaz care poate fi incorporată, un lucru care face ca bucătăria dvs. să arate mai bine.
Recomand un model precum acesta cuiva cu un buget mediu înspre mare care vreo o plită pe gaz care să aibă o culoare inox.

Despre preț putem spune că nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Iar, dacă nu ai idee ce cuptor să alegi cu acest model atunci ți-aș putea recomanda Electrolux EOB3400BOX deoarece se potrivesc pe partea de design.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se poate lăuda că are o flacără suficient de mare pentru a fi utilă în cazul în care vreți să gătiți ceva cu o tigaie Wok și că are (un) arzător pentru Wok. Despre grătare trebuie menționat că sunt dintr-un material rezistent, adică fontă.
Alimentarea plitei se face pe gaz, iar cele 4 ochiuri pot fi aprinse electric.
Butoanele sunt poziționate frontal și poate vă întrebați unde e butonul pentru aprindere. Păi fiecare buton corespunzător unui arzător are și aprinderea integrată. Mai exact rotiți pentru a da drumul la gaz și apoi trebuie apăsat pentru a face scânteia. Simplu… și doar cu o singură mână.

Lucrurile care o să le apreciezi la aparatul acesta sunt aspectul, că are un arzător Wok, prețul deloc exagerat și că e realizat din materiale de calitate. Nu în ultimul rând, acest model e făcut de un brand european – Electrolux (mai exact e vorba despre o firmă suedeză).
Are termocupluri care o să ajute la oprirea alimentării cu gaz în cazul în care flacăra se stinge. Deci, e un lucru foarte bun pe partea de siguranță.

Concluzia mea legată de acest model e că îți merită banii, chiar dacă e ceva mai scump decât alte modele. Prețul puțin mai mare e datorat faptului că are Wok și aprinderea integrată. Aceste lucruri o să ușureze foarte mult procesul de gătire.

Lasă un comentariu