Electrolux EGH6343RON, plită rustic crem

Plita incorporabilă Electrolux EGH6343RON e una dintre noile modele motiv pentru care nu veți vedea prea multe recenzii despre ea. Aceasta se adresează celor care le plac modelele în stil rustic/retro, deci cuptorul trebuie să aibă o culoare similară. Dotările sunt aceleași ca la plitele pe gaz cu design modern și nu sunt atât de multe ca la plitele electrice. Panoul de control e unu mecanic și nu unul digital cu butoane touch. Arzătorul mare are un un inel de ardere suplimentar pentru un randament superior, iar acest tip de arzător se numește Wok.

Designul e mult diferit față de modelele moderne și se vede după culorile alese, forma grătarelor și a butoanelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Grilajele sunt realizate din fontă și doar plitele foarte ieftine vin cu grilaje din oțel. Grilajul din fontă e mai solid pentru că e turnat și oferă o stabilitate bună vaselor. Arzătoarele sunt așezate astfel: două normale în spate, cel mic e lângă panoul de control și cel mare cu inel de ardere suplimentar e în mijloc.

Aceasta poate fi instalată în locul vechiului model care are aproape aceleași dimensiuni. Aprinderea electrică e integrată motiv pentru care nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau bricheta. Pentru aceasta e necesar să conectați cablul de alimentare care nu e foarte lung.

Păreri pro și contra

Mâncarea e mai gustoase dacă e preparată pe flacără însă depinde despre ce preparat discutăm. Pe arzătorul Wok puteți folosi tigaie de tip grill pentru că acesta încălzește uniform și puternic. Avem destul de mult spațiu între arzătoare pentru a putea folosi vase mai mari, însă trebuie să țineți cont și de mărimea arzătorului (nu veți pune un vas mare pe arzătoarele normale). Arzătoarele sunt destul de puternice și dau un randament decent atunci când doriți să frigeți ceva.

Electrolux EGH6343RON e la fel de mare ca și restul, doar că aceasta are arzătorul mare mai aproape de voi. Sunt destul de multe cuptoare care le puteți alege pentru această plită și nu e o regulă să fie de la același brand.

Te-ar mai putea interesa