Electrolux EGG6343NOX, plită incorporabilă pe inox

Plita Electrolux EGG6343NOX e una incorporabilă cu alimentare pe gaz iar dacă  nu vă place cum arată, există destule modele de la acest brand ori de la altul. Îmi plac plitele acestui producător deoarece nu sunt scumpe și mențin un anumit design. Deci diferențele nu sunt așa de mari între ele, nici măcar la preț. Bineînțeles, există model din serii ceva mai avansate – iXelium (al acelea suprafața e mai rezistentă la temperaturi mari și culoarea se menține). Mai există plite cu suprafața neagră (sticlă) care se curăță diferit și sunt ceva mai elegante. Chiar dacă arzătoarele nu sunt foarte mari la aceasta, sunt destul de puternice (cel mai mare e de 4kW).

Dacă nu vă permiteți acest model, puteți alegere oricare alt model mai ieftin de la acest brand. Oricum, cam toate au un preț asemănător deoarece doar designul diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Există plite cu arzătoare speciale (Wok), însă la aceasta sunt arzătoare clasice. Alimentarea e cu gaz iar acest lucru mărește randamentul comparativ cu cele electrice. Panoul de control e frontal unde e și mai ușor de folosit iar aprinderea e integrată (apăsați+rotiți). Are chiar și siguranță care întrerupe gazul când se stinge flacăra. Arzătorul Wok se adresează gătitului rapid (în stil asiatic) și e nevoie și de o tigaie specială. Dar depinde ce gătiți și cum vreți să-l folosiți acel arzător.

Pe partea de design are: finisaj pe inox, butoane push-up, două gătare din fontă pentru o durabilitate mai îndelungată și altele. Când o instalați e bine să țineți cont de dimensiunile nișei și ale plitei (adică ale părții inferioare).

Plusuri: grătare din fontă, design plăcut, preț atractiv, fiabilă și puteți găsit la fel de bine ca și pe un aragaz (poate chiar ma bine ).
Minusuri: nu sunt.

Electrolux EGG6343NOX e o alegere bună dacă vreți să economisiți niște bani și nu vreți un aragaz deoarece nu aveți unde să-l mai puneți. Cu incorporabile veți economisi spațiu și pot fi instalate cam în orice mobilier. Sunt ceva mai scumpe decât modelele clasice, dar e oarecum justificat. Cu timpul ele se mai ieftinesc deoarece apar tehnologii mai noi.

Te-ar mai putea interesa