Electrolux EGG6343NOR

Plita incorporabilă Electrolux EGG6343NOR e una cu alimentare cu gaz și cu un design deosebit. Mai precis, e vorba de o plită cu design Retro, motiv pentru care electrocasnicele care le alegeți, ar trebuie să aibă un design similar. Aici mă refer în special la cuptorul incorporabil, care vă recomand tot de la același producător. Cât despre preț, e acceptabil având în vedere că are grătar din fontă și butoane în partea frontală. Bineînțeles plitele cu gaz de tip incorporabile vin cu aprindere incorporată. Având în vedere prețul său, poate veți opta pentru rate fixe deoarece e mai scumpă decât un aragaz. Acest model numit EGG6343NOR are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere tipul de alimentare (cu gaz), aveți nevoie de un spațiu unde să puneți o butelie. Oricum o plită cu gaz oferă un randament ridicat comparativ cu una electrică simplă. Bineînțeles există și cele cu inducție care sunt și mai eficiente însă nu și le permite oricine. Prețurile acelor modele sunt destul de mari iar dacă vă doriți comoditate, alegeți una electrică. Grătarul e unul din fontă și din câte știm oferă o durabilitatea mai îndelungată decât unul din oțel. Plita poate fi curățată destul de ușor deoarece grătarul e împărțit în două și e destul de subțire (astfel puteți puteți curăța fără a mai demonta acel grătar). Se observă din  poza de sus că butoanele sunt așezate frontal și au o culoare aurie, pe când plite e neagră. Această combinație e tipică modelelor Retro.

Are chiar și un arzător de tip Wok care e util pentru cei care vor să frigă rapid ceva în tigaie cu puține lichide (în stil asiatic) Bineînțeles, e nevoie de o tigaie lată și joasă. Acel arzător are o putere de 4kW, pe când restul arzătoarelor au: cele normale sunt de 2kW și cel mic de 1 kW. E bine să citiți manualul înainte de instalare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design destul de unic, combinația de culori negru+auriu e destul de bine aleasă, Wok, randament mare și grătar din fontă.

Minusuri: putea fi ceva mai ieftină.

Concluzie

Acest Electrolux EGG6343NOR e un aparat electrocasnic incorporabil care poate fi montat pe orice blat deoarece are o adâncime de 51 cm, iar nișa e ceva mai mică. Dacă doriți să faceți o alegere inteligentă, adică să economisiți bani, căutați acele pachete promo (cuptor+plită).

Te-ar mai putea interesa