Electrolux EGG6342NOX

Plita incorporabilă Electrolux EGG6342NOX e una dintre multele plite cu gaz care probabil v-ar interesa deoarece e accesibilă, arată bine și are grătar din fontă, nu oțel. Spre deosebire de plita unui aragaz, aceasta are aprindere electrică integrată și deci nu vine cu buton special pentru aprinderea arzătorului. Cele 4 arzătoare sunt împărțite în două zone, astfel că are două grătare. În partea dreaptă se poate observa că are arzătorul mic iar în partea stângă cele normale. Butoanele pentru aprinderea arzătoarelor se află în partea din față și nu necesită două mâini pentru aprindere ci una. Aprinderea se face prin apăsare și rotire. Chiar dacă vă costă mai mult decât un aragaz (dacă luați și cuptor), e o soluție comodă, elegantă și eficientă. EGG6342NOX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Electrolux EGG6342NOX are aceleași caracteristici ca multe modele de pe piață însă e realizată din materiale de bună calitate. Iar o altă diferență ar fi design-ul ei care e reușit și e pe culoarea inox. Fiecare arzător are o anumită putere și pot spune că varianta pe gaz e mult mai eficientă deoarece randamentul e mai mare. Se curăță ca o plită obișnuită iar dacădoriți ceva și mai elegant deoarece aveți un buget mai mare, atunci o plită cu gaz și sticlă vitroceramică ar fi o alternativă la aceasta. O altă dotare care merită menționată și care o găsiți pe multe plite de pe piață e siguranța cu termocuplu. Poate fi considerată ca o dotare generală și ea întrerupe gazul atunci când flacăra s-a stins.

Înainte de instalare e bine să citiți manualul său deoarece trebuie să respectați dimensiunile menționate în acel manual. Dimensiunile plitei nu diferă de cele ale altei plite însă cele cu butoane lateral, sunt ceva mai late și înguste.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul e destul de competitiv, grătarul e realizat din fontă care presupune o durată de viață îndelungată, are un aspect plăcut și aprinderea se face foarte ușor.

Minusuri: având în vedere că aceste aparate prezintă puține dotări, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Un astfel de electrocasnic incorporabil e ideal pentru cei care vor o bucătărie modernă dar și elegantă. Electrolux EGG6342NOX e o recomandare foarte bună de la acest producător iar dacă mai aveți bani, puteți opta și pentru un cuptor corespunzător. Din păcate nu există un pachet cu cuptor (promo) care v-ar scuti de niște bani.

Te-ar mai putea interesa