Electrolux EGG6242NOX, plită ieftină

Dacă nu vă interesează o plită prea scumpă și mai degrabă una accesibilă, o recomandare ar fi plita incorporabilă Electrolux EGG6242NOX care are alimentare cu gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică și culoare inox. Deci probabil v-ați dat seama de ce e așa de ieftin iar dacă aveți un buget puțin mai mare cred că ar trebui să vă îndreptați spre una cu protecție vitroceramică fie pe gaz fie pe sticlă. Aceasta e destul de bună și curățarea ei se face ușor dar nu la fel de ușor cu cea din sticlă. Din poza de jos se observă că are un grătar subțire și forma sa e interesantă. Există un model chiar și grătar mai gros dar nu știu dacă va fi de folos la ceva.

Aveți nevoie de un mobilier mai mare și nu unul prea îngust deoarece această plită are butoanele poziționate în față și nu în dreapta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată plita

Specificații tehnice

Din păcate Electrolux EGG6242NOX nu vine la nici un pachet promoțional (cu cuptor) dar și așa e destul de accesibil. Spre deosebire de cele electrice, la aceasta aveți nevoie de o butelie cu gaz. Aprinderea arzătoarelor se face electric prin apăsare și rotire, iar datorită pictogramelor, veți ști de fiecare dată cât de mult trebuie să răsuciți butonul și ce arzător va aprinde acel buton. Totul se poate face cu o singură mână nu ca și la aragazuri. Grătarul are o formă destul de „aerisită” motiv pentru care puteți șterge ușor pe lângă el (în caz că nu doriți să demontați). Ca la oricare altă plită și la acesta veți găsi siguranță cu termocuplu. E o dotare care nu trebuie să lipsească de la modelele cu gaz și care întrerupe alimentarea cu gaz când se stinge flacăra arzătorului (accidental).

Zonele de gătire sau arzătoarele sunt de trei dimensiuni: două normale în partea stângă, unul mic și unul mare. Nu vine cu arzător Wok dar și așa nu cred că l-ați fi folosit.

Plusuri: are un preț destul de bun după părerea mea, are un aspect plăcut și simplu, finisajul pe inox cred că îi oferă o oarecare eleganță în special dacă alegeți un cuptor argintiu.

Minusuri: nu există un pachet promo cu cuptor.

Electrolux EGG6242NOX e o alegerea bună pentru bucătăria dumneavoastră deoarece are toate caracteristicile necesare, chiar dacă nu sunt prea multe și dacă vă doriți o bucătărie mai modernă, ar trebui să optați pentru astfel de incorporabile.

Te-ar mai putea interesa