Electrolux EGG6041NOX

Electrolux EGG6041NOX e o plită incorporabilă pentru persoanele care vor să-și amenajeze un spațiu de gătit ca la carte. Nu e un aparat care să coste exagerat și l-ai cumpăra deoarece grătarele sunt realizate din oțel și alimentarea se face pe gaz, iar asta înseamnă economie de curent… nu că gazul ar fi pe gratis. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care e un electrocasnic de îndelungă folosință.

Poze

Electrolux EGG6041NOX arată destul de bine având culoarea inox, iar din imaginea de alături se poate observa că panoul de comandă, adică butoanele, sunt poziționate lateral dreapta ceea ce e bine dacă sunteți o persoană mai înaltă. Dimensiunile sunt numai bune și o hotă va fi amplasată numai bine deasupra ei.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Electrolux EGG 6041 NOX e un model foarte bun cu care o să poți găti ca un bucătar șef. Materialele din care e realizat sunt de cea mai bună calitate, iar cablule de alimentare are 1,1 metrii, iar din această cauză nu cred că o să ai vreo problemă cu alimentarea sa. Din păcate nu are suport pentru vase cu fund rotund, dar acest lucru cred că i-ar fi crescut mai mult prețul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand de renume; e un adevărat produs de îndelungă folosință și la asta contribuie în special garanția care poate fi mărită la 4 ani; vine cu aprindere de tip electric care e o facilitate foarte bună chiar dacă alte modele au așa ceva și ele; grătarele fiind din oțel nu o să aveți dificultăți în a curăța aparatul; vine cu duze pentru gaz, iar cablule de alimentare e unul destul de lung.
Contra: nu are suport wok.

Concluzie

EGG6041NOX e un aparat pentru bucătării care vor să fie profesioniste și bucătari care se respectă. Nu e pentru un restaurant chinezesc, dar bucătăria unei pensiuni cred că se va mulțumi cu așa ceva. Posibilitatea de incorporare e foarte utilă deoarece se va integra mai bine în ambient. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece butoanele sunt gradate, iar dacă nu vă descurcați cu o operațiune atunci aveți la dispoziție un manual.

Te-ar mai putea interesa