Electrolux EGG3322NVX, plită de tip Domino cu 2 arzătoare

Plita incorporabilă Electrolux EGG3322NVX e una cu 2 arzătoare, unul mic și unul mare. Acesta sunt cele mai utilizate arzătoare și de cele mai multe ori nu veți folosi arzătoarele normale, eventual doar pentru a pune deoparte un vas. În funcție de necesități, puteți alege un model precum cel de jos ori unul mai avansat. Depinde și ce înțelegeți prin „avansat”, deoarece există și plite electrice destul de competitive ca preț (sunt tot mai ieftine). Acest brand oferă multe alternative dacă nu vă place un tip de plită și unele plite sunt chiar pe mai multe culori dacă vă interesează să asortați aparatele din bucătărie.

Prețul acestui model e mai mic decât al unui model cu 4 arzătoare, dar nu poate fi pe jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Păreri pro și contra

Plita e dotată cu alimentare pe gaz, alimentare electrică – aprindere electrică, siguranță, grătar și panou de control așezat frontal. Cam acestea sunt dotările prezente pe plitele pe gaz. Pe cele electrice veți observa un panou de control digital cu butoane senzitive și multe moduri de gătire.

Grătarul e destul de bine realizat pentru că puteți muta ușor vasul de pe un arzător pe celălalt, iar acesta e realizat din fontă pentru o durabilitate mai îndelungată: Există plite cu grătare chiar și din oțel care mi se par la fel de bune. Cele două arzătoare sunt destul de puternice având o putere instalată de 1 kW, respectiv 3kW. Din poza de sus se poate observa că are un finisaj pe inox care dă un plus de eleganță, iar la instalare nu veți avea probleme deoarece e mică.

Plusuri: aprindere electrică integrată, ușor de instalat, fiabilă, ocupă puțin spațiu.
Minusuri: nimic.

Electrolux EGG3322NVX e o plită simplă cu alimentare pe gaz, dar și electrică pentru sistemul de aprindere. Alături de aceasta se poate opta pentru un cuptor simplu, dar cu alimentare electrică dacă vă doriți rezultate mai bune și funcții de gătire mai numeroase. În funcție de locul instalării, ar fi necesară o hotă dar nu e nevoie să fie prea scumpă deoarece e vorba de o plită mică.

Te-ar mai putea interesa