Electrolux EGG3322NOX, plita incorporabilă domino

Dacă ești interesat de o plită mică atunci acest model Electrolux EGG3322NOX ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar că arată bine, dar poate fi montată cu succes și într-o bucătărie de vară… dacă acolo aveți o sursă de gaz. Are două arzătoare care se alimentează pe gaz (de la rețea sau de la butelie), iar aprinderea acestora se face electric (chiar dacă are doar două butoane).

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat care are cele mai interesante dotări de la Electrolux și care ar putea fi considerată ca fiind o plită portabilă.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci acest model poate fi văzut alături sau din clipul video care e postat la final.

Plita
Plita

La capitolul caracteristici acest model are două arzătoare pe gaz care sunt aprinse electric. Puterea e una de 4000W care e una mai mult decât suficientă. Butoanele sunt poziționate frontal (depinde cum o instalați, adică pe lungime ori pe lățime), iar pe partea de aspect acest aparat se prezintă bine deoarece are culoare inox.
Plita are 30 centimetri, iar legat de materialul din care e realizat grătarul trebuie știut că e vorba despre fontă.

Electrolux EGG 3322 NOX (acesta e un nume alternativ) are ca atuuri aspectul, prețul mic și că e premium. Lipsa unui arzător Wok nu e o problemă deoarece mă îndoiesc că o să folosiți această plită într-un restaurant asiatic, deși nu vă oprește nimeni.

Concluzia mea legată de acest aparat e că e unul foarte bun pentru cineva care nu gătește mult ori vrea o plită pentru bucătăria de vară. Brandul de care e făcută nu e unul oarecare, ci al doilea din lume, fiind vorba despre un brand suedez.
Dacă vă interesează mai multe informații legate de acest aparat atunci vă recomand să vizionați preview-ul de alături care e unul deosebit, chiar dacă-i în ungurește.

Lasă un comentariu