Electrolux EGG3322NOX, plita incorporabilă domino

Dacă ești interesat de o plită mică atunci acest model Electrolux EGG3322NOX ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar că arată bine, dar poate fi montată cu succes și într-o bucătărie de vară… dacă acolo aveți o sursă de gaz. Are două arzătoare care se alimentează pe gaz (de la rețea sau de la butelie), iar aprinderea acestora se face electric (chiar dacă are doar două butoane).

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care are cele mai interesante dotări de la Electrolux și care ar putea fi considerată ca fiind o plită portabilă.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci acest model poate fi văzut alături sau din clipul video care e postat la final.

Plita
Plita

La capitolul caracteristici acest model are două arzătoare pe gaz care sunt aprinse electric. Puterea e una de 4000W care e una mai mult decât suficientă. Butoanele sunt poziționate frontal (depinde cum o instalați, adică pe lungime ori pe lățime), iar pe partea de aspect acest aparat se prezintă bine deoarece are culoare inox.
Plita are 30 centimetri, iar legat de materialul din care e realizat grătarul trebuie știut că e vorba despre fontă.

Electrolux EGG 3322 NOX (acesta e un nume alternativ) are ca atuuri aspectul, prețul mic și că e premium. Lipsa unui arzător Wok nu e o problemă deoarece mă îndoiesc că o să folosiți această plită într-un restaurant asiatic, deși nu vă oprește nimeni.

Concluzia mea legată de acest aparat e că e unul foarte bun pentru cineva care nu gătește mult ori vrea o plită pentru bucătăria de vară. Brandul de care e făcută nu e unul oarecare, ci al doilea din lume, fiind vorba despre un brand suedez.
Dacă vă interesează mai multe informații legate de acest aparat atunci vă recomand să vizionați preview-ul de alături care e unul deosebit, chiar dacă-i în ungurește.

Te-ar mai putea interesa