Electrolux EGE6182NOK, plită mixtă cu 1 arzător vitroceramic

Plita incorporabilă Electrolux EGE6182NOK e una dintre puținele modele care oferă arzătoare vitroceramice pe lângă el de gaz. Ambele tipuri oferă avantaje și dezavantaje, de aceea o soluție mixtă trebuie luată în considerare că și așa nu vei folosi două arzătoare normale în același timp. Chiar dacă rămâneți fără curent ori gaz, aveți o alternativă pentru a găti pentru cei dragi. Nu putea avea decât un finisaj cu sticlă neagră lucioasă deoarece pe inox nu ar fi arătat prea bine, în special că are arzătorul electric.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control și arzătoarele pe gaz, dar să nu uităm de cel vitroceramic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată vă puteți da seama că are arzătoare diferite, adică e o plită mixtă. Puteți să nici nu folosiți arzătorul vitroceramic că și așa are multe arzătoare. Randamentul e mai mare la arzătoarele pe gaz dar depinde și ce vreți să încălziți. Se vede destul de bine că are arzătorul mare în partea stângă și cel mic în dreapta spre voi. Nu aș recomanda poziționarea diferită a plitei și țineți cont de direcția logo-ul inscripționat pe ea.

Arzătoarele pe gaz dispun de siguranță cu termocuplu pentru a opri alimentarea în caz că se stinge flacăra (pentru a se evita accidentele nedorite).

Păreri pro și contra

Plita e destul de puternică deoarece puterea maximă cu gaz e de 5800 W, astfel arzătorul electric e de 1.8 kW. Deci ar putea fi comparat cu celălalt arzător normal de 1.9 kW, iar puterea se ajustează ușor. Butoanele sunt destul de vizibile și pictogramele vă ajută să vă faceți o idee despre funcțiile disponibile la fiecare arzător. Arzătoarele să aprind ușor folosind o singură mână, pentru că au aprindere integrată (trebuie doar apăsat și rotit).

Aparatul electrocasnic Electrolux EGE6182NOK poate fi instalată pe orice blat deoarece nu e cu mult mai diferit de altele și dimensiunile sunt cam aceleași. Indiferent că are panou de control frontal sau lateral, plita e cam la fel de mare doar arzătoarele sunt distanțate diferit.

Te-ar mai putea interesa