Electrolux EGD6576NOK, plită incorporabilă mixtă

Plita Electrolux EGD6576NOK e un model premium deoarece incorporează jumătate de plită pe gaz și jumătate plită electrică prin inducție. Știm cu toții că plitele prin inducție sunt mult mai bune decât cele vitroceramice deoarece încălzesc direct vasul. Iar, arzătoarele pe gaz au incorporate mai multe inele așa încât flacăra să fie de o intensitate pe care o doriți.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » care mie nu mi se pare deloc mare. Acest lucru poate fi văzut dată o să analizați restul plitelor mixte.
În cazul în care sunteți interesați de aspect atunci în mare puteți vedea plita în imaginea de alături. Remarcați că arată foarte bine și realizați că doar cu așa ceva puteți să aveți o bucătărie precum Jamie Oliver. 😉

Plita
Plita

Modelul de față e unul care poate fi alimentat pe gaz, dar și electric… în funcție de ce arzătoare aveți nevoie. Numărul arzătoarelor e 4, iar pentru cele pe gaz aprinderea electrică e integrată.
E fabricată din materiale foarte calitative, de exemplu grătarele sunt făcute din fontă.
Despre control trebuie spus că e realizat prin intermediul unui panou de comandă modern care are chiar și taste touch.

Lucrurile pozitive sunt aspectul, că poate fi utilizată pentru gătirea a diferitelor tipuri de mâncăruri, ușurința în curățare, controlul modern și aspectul plăcut. Având arzătoare cu discuri pentru diferite intensități a flăcării înseamnă că teoretic pot fi gătite mâncăruri la Wok.

Pentru cei cu un buget peste medie care vor să-și facă o bucătărie oarecum profesională cred că acest electrocasnic nu trebuie să lipsească. Normal că poate fi utilizat alături de o butelie, în pachet fiind livrat și un kit de conversie. Din fabrică vine cu un suport pentru o presiune mai mică, iar dacă dvs aveți o presiune mai mare la gaz atunci poate că trebuie realizate anumite ajustări așa încât să nu aveți flacără prea mare și implicit să risipiți prea mult gaz.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EGD6576NOK, plită incorporabilă mixtă”

  1. Am intentia de a cumpara asa ceva pentru un local. Initial ma gandeam sa iau ceva doar pe inductie, dar am realizat ca unele preparate nu le poti face decat la flacara. Asa ca pana la urma cred ca voi lua acest model hibrid despre care nici nu stiam ca se fabrica…

Comentariile sunt închise.