Electrolux EFT60233OW, hota tradițională

Electrolux EFT60233OW e o hotă normală cu un motor care are o putere de 140W și o putere de absorbție de 291 metrii cubi la oră. E o hotă tradițională datorită aspectului clasic, motiv pentru care se va integra excelent în bucătăria dvs elegantă.
Să nu vă faceți probleme că are doar un motor deoarece e suficient de puternic după cum s-a putut vedea din rândurile de mai sus.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu filtru de hârtie care e ușor de înlocuit. Multă lume alege să spele acel filtru din considerente de economie, dar nu e prea bine. Eu zic ca atunci când filtrul e prea încărcat să alegeți să îl schimbați cu ceva mai bun.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față e unul tradițional cu un motor de 140W și cu lămpi de iluminare suficient de puternice pentru a vedea ce gătiți. mai exact lămpile sunt unele cu halogen (2x28W). Puterea de absorbție e de 291 mc/h, iar dacă vreți să reglați puterea atunci asta se poate face prin intermediul a trei trepte.
Datorită dimensiunii de 60 centimetrii e o hotă numai bine de poziționat deasupra unui aragaz sau a unei plite incorporabile… sau ceva de genul.

Lucrurile pro achiziția acestui model ar fi aspectul, prețul deloc exagerat, performanța și numărul redus de butoane. (O să vedeți că o să folosiți foarte mult treptele de viteză deoarece sunt unele mâncăruri care fac mai mulți aburi și altele care fac mai puțini.)

Deci dacă vreți o hotă bună atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Garanția de 2 ani e bună deoarece hotele sunt utilizate foarte mult (sunt persoane care gătesc zilnic), iar aceasta vă apără în cazul în care se întâmplă ceva. Dacă sunteți curioși cam cât vă ține un așa aparat atunci trebuie știut că poate să vă țină și mai mult de 10 ani, iar în cazul unei defectări singurul lucru care s-ar putea strica ar fi acel buton de selectare a treptelor… tocmai deoarece este foarte utilizat.

Te-ar mai putea interesa