Electrolux EFP6411X, hotă telescopică elegantă

Hota incorporabilă Electrolux EFP6411X e una telescopică deci are o parte care se extinde pentru a mări suprafața de absorbție a mirosului și aburului. Mulți dintre voi vreți un astfel de model pentru că e compact și eficient. Spre deosebire de modelele clasice, aceasta are un design modern iar partea din față are finisaj pe inox. Multe hote au un finisaj pe inox în zona panoului de control sau în față, iar restul e pe argintiu. Nu știu cât vă poate deranja acest aspect cât timp doar partea din față e vizibilă după instalare.

O consider destul de accesibilă pentru ce oferă și e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată foarte bine în special datorită liniilor drepte, finisajului pe inox și lămpile de 28 W fiecare luminează foarte bine. Chiar dacă nu are multe filtre ca alte modele, cel actual face față. Acesta poate fi curățat cu ușurință și nu ca cele clasice din pâslă.

Puterea motorului e de 230 mc/h și aceasta poate fi atinsă doar în cea mai ridicată treaptă. Nivelul de zgomot diferă în funcție de treapta aleasă, astfel că hota va fi destul de silențioasă în prima treaptă. Conform producătorului, acest model suportă și filtru din carbon pentru a recircula aerul, adică nu mai e nevoie de burlan de evacuare. Totuși, eu vă recoamdn varianta clasică pentru că e mai eficientă și doar la hotele decorative aș recoamdan această variantă de filtrare al aerului.

Păreri pro și contra

Acest model poate fi pus în orice bucătărie deoarece are o lățime tot de 60 cm, iar adâncimea e de numai 29,5 cm. Se pune sub un corp suspendat și nici nu se observă datorită înălțimii reduse, dar trebuie culisată parte de sus atunci când folosiți arzătoarele de pe marginea plitei.

Electrolux EFP6411X e una dintre cele mai competitive modele de pe piață în acest buget și chiar dacă nu oferă o putere mare de absorbție, e fiabilă, compactă și elegantă. Mai precis, arată cam ca și modelul de jos, doar că unele specificații și dotări sunt ceva mai diferite.

Te-ar mai putea interesa