Electrolux EEM48300IX, model incorporabil pentru 14 seturi

Electrolux EEM48300IX e un aparat modern de tipul mașină de spălat vase, iar datorită capacității sale mari de 14 seturi se adresează unei familii mai mari.
Spre deosebire de alte modele acesta se evidențiază cu faptul că poate fi parțial incorporat, că are AirDry și alte tehnologii utile.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată se poate vedea că are un panou de comandă modern și mare. Aparatul având un design minim, per ansamblu.

Păreri pro și contra

Mașina Electrolux EEM48300IX e una economică pentru cei interesați în a spăla o capacitate mare, iar alte avantaje ale acesteia sunt următoarele:

  • Nivelul de zgomot de 42 decibeli care e unul mic, dar și normal în același timp pentru un astfel de aparat.
  • Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre clasa D cu un consum de 85 kWh la 100 spălări.
  • Are o capacitate mare de spălare de 14 seturi, fiind una dintre cele mai mari de pe piață.
  • Performanțele de spălare sunt de 3 ori mai bune decât standardul, acest lucru se datorează faptului că are Satellite Clean.
  • Uscarea e foarte eficientă, în acest sens având Air Dry. Mai exact e vorba despre faptul că ușa se deschide 10 centimetri pentru a permite circularea aerului cald.
  • Are funcție ExtraHygiene care presupune că aparatul e unul care poate elimina inclusiv bacteriile deoarece spală la temperatură de 69 grade.

Nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 82x60x58 îxlxa cm. Fiind un aparat incorporabil recomand să vă uitați pe schița de montaj pentru dimensiunile complete.
Despre producătorul Electrolux trebuie să scriu că e un producător suedez, aflându-se în topul producătorilor de electrocasnice. Acesta are fabrică inclusiv în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa