Electrolux EEM48210L, mașină de spălat vase cu uscare AirDry

Mașina de spălat vase e tot mai căutată pentru că nu mai avem atât de mult timp pentru anumite sarcini și e mai comod cu acest aparat. Electrolux EEM48210L beneficiază de tehnologie de uscare numită AirDry care oferă rezultate excelente. Aceasta se folosește de fluxul de aer natural pentru a finaliza programul și astfel se economisește energie. Din poza de jos se vede foarte bine un sertar de culoare albastră denumit MaxiFlex care se află în partea de sus și în acesta puteți amplasa tacâmuri.

Mașina aceasta arată foarte bine la interior, fiind foarte bine organizată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Are 60 cm pentru că e vorba de o mașină cu lățime mare și pe panoul de control sunt prezente suficiente funcții și programe care le puteți folosi zilnic. Temperatura poate fi ajustată ușor și sunt prezente 4 trepte. Față de alte mașini, aceasta are un senzor care determină nivelul de murdărie de pe vase.

Mașinile de spălat clasice sunt mai ușor de instalat și nu trebuie puse sub blat pentru că au un design exterior plăcut, chiar și pe argintiu (în caz că vreți să se asorteze cu restul). Puteți să luați un astfel de parat și cu programul rabla dacă aveți o mașină mai veche și veți economisi niște bani.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e destul de redus și de aceea are o clasă de eficiență A++, însă și la uscare are o clasă foarte bună – A. Vasele sunt spălate foarte bine cu SatelliteClean, deoarece are un braț cu rotați dublă și unghiul de pulverizare se schimbă permanent. Performanțele de spălare sunt 3 ori mai bune decât în cazul unei variante cu sistem de pulverizare clasic. În timpul programului sunt proiectate pe podea informații utile cu ajutorul tehnologiei TimeBeam, deoarece panoul de control e vizibil doar când aveți ușa deschisă.

Electrolux EEM48210L are balamale glisante PerfectFit care ușurează instalarea aparatului și e necesar un corp special ori un mobilier făcut la comandă. La finalul programului, sunteți avertizați sonor pentru ca să știți când să deschideți ușa.