Electrolux EEG69300L, mașină de spălat vase cu uscare AirDry

Mașina de spălat vase din imaginea de jos se numește Electrolux EEG69300L și o variantă premium de la acest brand, motiv pentru care oferă și tehnologii avansate. Interfața panoului de control e una restrânsă deoarece e prezentă pe marginea ușii și programul sau setările trebuie alese înainte de a închide ușa. În manualul său e explicat cum trebuie folosit acest aparat și opțiunile prezente pe acest model. Bineînțeles, fiecare model e diferit în special dacă comparăm varianta de sus cu una accesibilă.

Designul e atât de simplu pentru că e un model complet incorporabil, iar cel parțial incorporabil are un panoul de control frontal și mâner. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe lângă capacitatea generoasă, acest aparat oferă numeroase programe de spălare+uscare (8 programe), 4 trepte de temperatură și o eficiență superioară (A++). Aici mă refer la cea energetică iar aceasta fost oferită pentru un consum energetic redus. Chiar și la partea de uscare/condensare, mașina se prezintă bine deoarece are o clasă de eficiență A. Sunt și câteva funcții utile care permite amânarea pornirii, opresc automat mașina, de auto-curățare și altele. Ținând cont de capacitate nu poate fi un model compact ori îngust, adică lățimea sa e cea standard – de 60 cm.

Păreri pro și contra

Poate spăla până la 15 seturi fără nici o problemă, iar la final vasele sunt uscate perfect. Uscarea se face cu ajutorul tehnologie AirDry care am și menționat-o anterior, iar ușa se deschide singură la final. Puteți introduce chiar și pahare deoarece coșurile sunt prevăzute cu SoftGrip și SoftSpikes, pentru a sta nemișcate în timpul programului. Se poate personaliza un program și cu QuickSelect se alege acesta, iar durata programului se ajustează ușor cu un glisor. Mașina vă informează despre stadiul programului în curs, pentru ca voi să știți când să scoate conținutul său.

Electrolux EEG69300L e un aparat ceva mai deosebit și care e apreciat de posesori deoarece oferă rezultatele excelente. Rezultatele depind și de selecțiile făcute, adică trebuie să țineți cont de nivelul de murdărie de pe vase. O alternativă la aceasta ar fi o mașină clasică care se pune sub lat și nu se incorporează în mobilier.

Te-ar mai putea interesa