Electrolux EEG67410W, model incorporabil pentru 13 seturi

Modelul Electrolux EEG67410W se va dovedi suficient pentru acele persoane care mănâncă frecvent pe acasă și vor una aparat de top cu care să poată spăla vasele.
Nu doar că are capacitate de 13 seturi, dar poate spăla cu un consum mic de resurse. Dovadă e clasa C de eficiență cu un consum de 74 kWh la 100 cicluri și consumul de 10,5 litri apă per ciclu.

În acest review voi prezenta principalele motive pentru care merită să achiziționați aparatul de față. Nu înainte de a preciza că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de tipul complet încorporabil.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Electrolux EEG67410W e una pentru acele persoane care-și doresc un aparat smart și economic. Produsele Electrolux fiind cunoscute pentru aceste atuuri.

  • Comandarea aparatului se poate face și de pe un telefon smart, iar din această cauză are dotarea QuickSelect cu Wifi.
  • Pentru a nu trebui să pierdeți timp cu selectarea programelor acest model vine cu facilitatea QuickSelect care presupune o modalitate rapidă de a porni un program personalizat.
  • Toate vasele vor fi spălate în cea mai bună condiție deoarece are caracteristica SatelliteClean. Producătorul precizează că performanțele sunt de până la 3 ori mai bune decât la alte modele.
  • Uscarea e una modernă cu aer natural, lucru numit AirDry. Acest lucru presupune deschiderea ușii (cu 10 centimetri) la final de program.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare, dar reflectă dotările de generație nouă care sunt integrate.

Verdictul meu referitor la acest electrocasnic e că merită investiția dacă aveți un buget ușor peste medie și vă interesează un aparat care să spele bine orice tip de vas. Comparativ cu alte modele acesta are o eficiență energetică mai bună (lucru precizat și mai sus), nu doar poate spăla multe vase.

Te-ar mai putea interesa