Electrolux EEC87315L, mașină de spălat vase cu iluminare interioară

O mașină de spălat vase puțin mai diferită datorită numărului mare de dotări speciale este modelul Electrolux EEC87315L. Evident că astfel de aparate nu pot fi oferite de orice brand, iar unul suedez chiar va impresiona, iar pentru a vă face o idee vă voi menționa cele mai importante dotări ale sale în partea de jos. Chiar dacă din imaginea de prezentare se vede că are un design alb, aceasta nu are o ușă propriu zisă, ci trebuie să o montați ulterior (ușă de mobilier cu mâner), astfel că aparatul nu va mai fi vizibil.

Acest mic ajutor va fi apreciat de toată familia deoarece veți avea mai mul timp liber care să-l petreceți alături de familie, plus că este un spațiu suplimentar pentru depozitarea vaselor și a altor articole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu este vorba de un model compact ci de unul cu lățime de 60 cm, adică are și o capacitate de de încărcare mare. Vorbim de o capacitate de 14 seturi (la fel ca și în cazul modelului Electrolux KECB7310L) dar sunt modele și cu capacitate de 16 seturi chiar dacă dimensiunile sunt același (deoarece coșurile sunt gândite diferit).

Vi se oferă un număr mare de programe astfel încât voi să alegeți cel potrivit sau cel care v-ar conveni mai mult. Fiind un model mai scump, clasa energetică este ceva mai bună – D. Aceasta poate fi observată de pe acea etichetă energetică, iar tot de pe ea se pot vedea și alte specificații importante (consum, durată program Eco, nivel de zgomot). CU alte cuvinte, puteți trage și voi niște concluzii după ce o studiați puțin și o comparați cu cele de la alte aparate similare.

Ce nu o să vedeți pe acea etichetă, sunt tehnologiile sau caracteristicile speciale. Sunt destul de multe: MaxiFlex (ajustare coș), AirDry (uscare cu aer natural), QuickSelect (meniu touch ușor de folosit), brațul SatelliteClean (spălare mai eficientă), iluminare interioară, Time Beam (proiectare timp rămas pe podea).

Concluzie

Cu alte cuvinte, Electrolux EEC87315L oferă destul de multe pentru cât costă, deci nu trebuie neglijată această opțiuni chiar dacă este mai scumpă decât altele.

Te-ar mai putea interesa