Electrolux EEA27200L, model complet incorporabil cu motor Inverter

Mașina de spălat vase complet incorporabilă e cea mai populară variantă aleasă de consumatori deoarece nu e cu mult mai scumpă decât restul și nu se vede ca restul. Electrolux EEA27200L e un astfel de model și se instalează foarte ușor dacă aveți un mobilier corespunzător. Bineînțeles ușa aparatului nu arată ca în imagine, ci doar  o imagine de prezentare și trebuie să aveți un panou de mobilier cu mâner. Astfel, aparatul nu va fi vizibil și numai voi veți ști că se află în acea locație. E recomandat să-l aveți lângă chiuvetă pentru a-l racorda mai ușor la apă și scurgere (există sifon special în acest sens).

E un model accesibil și bine echipat care oferă rezultate bune. Bineînțeles, nu e cea mai avansată mașină pentru a spăla vasele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi încărcat cu până la seturi și avem 6 programe pentru diverse article sau în funcție de gradul de murdărie. Există și un senzor în acest sens care ajustează programul pentru rezultate optime. Panoul de control nu e vizibil tot timpul ci îl aveți la dispoziție doar înainte să închideți ușa aparatului, fiind prezent pe marginea ușii. Are chiar și semnal sonoră la finalizarea programului pentru a ști cu  când puteți să scoateți vasele.

Păreri pro și contra

E o mașină care spală foarte bine chiar și articole mai mari (tăvi de la cuptor) că doar are un coș superior ajustabil, dar și tacâmuri și pahare. Multe mașini au capacitate mare de încărcare doar că nu toate au sistemul de uscare avansat AirDry, care e prezent pe multe modele de la acest brand. În plus, ușa mașinii se deschide singură la finalul programului pentru o uscare chiar mai bună a vaselor.

Electrolux EEA27200L e dotat chiar și balamale speciale care sunt glisante, astfel că nu va încurca în nici un fel plinta mobilierului. Se poate programa pornirea aparatului adică se poate amâna cu până la 3 ore în caz că sunteți plecați la cumpărături ori sunteți ocupați cu altceva și nu doriți să lăsați aparatul ne supravegheat.

Te-ar mai putea interesa