Electrolux EEA13100L, mașină de spălat vase mică

Pentru cei interesați de o mașină de spălat vase suedeză recomand modelul Electrolux EEA13100L. E un electrocasnic incorporabil (complet) care are cuva făcută din inox și e dotat cu numeroase programe printre care se numără cel rapid, dacă aveți vase puțin murdare. E destinat celora care nu au multe vase de spălat întrucât are o capacitate de 10 seturi. Sunt mașini care pot avea chiar și 15 seturi doar că vorbim deja de un aparat cu lățime mult mai mare – 60 cm, cel de jos având numai 45 cm.

Costă ceva mai mult decât altele datorită faptului că vorbim de un brand cu experiență și pentru că are un interior bine gândit și echipat. Pentru că vorbim de Electrolux (un brand originar din Suedia) eu zic că-și merită banii. La alte modele există posibilitatea de a extinde garanția sau chiar să optați pentru un serviciu de montaj. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din poza care am pus-o mai sus se poate vedea că are un panou restrâns poziționat pe marginea ușii și interiorul este mai bine organizat, în partea de sus fiind un sertar pentru tacâmuri (cum are și
Beko BDIN36520Q). La modelele parțial incorporabile este așezat în partea frontală, astfel că este vizibil chiar și când închideți ușa (se vede și timpul rămas).
Specificațiile care cred că te vor interesa la acest model sunt faptul că au un număr mare de programe (6 mai exact), consumul redus de energie (0,8 kWh per ciclu) și circa 10 litri de apă. Capacitatea de zece seturi e și ea una foarte importantă deoarece așa nu va trebui să speli de mai multe ori. Spun asta pentru că pot fi mașini de spălat chiar mai mici.

Concluzie

Plusurile modelului acesta ar fi că e un produs făcut de un brand ok (din Comunitatea Europeană), funcție de uscare, numărul ok de programe (programul rapid te va ajuta să faci economie de timp atunci când vasele nu sunt prea încărcate ori murdare). Ca u minus, ar fi prețul ceva mai mare.

Acest Electrolux EEA13100L se adresează celora care nu vor să piardă timp prețios cu spălatul de vase ori care au o mică afacere și un vor să plătească pe cineva care să spele vasele. Deci, modelul acesta nu doar te va ajuta să faci economie de timp, ci și de bani.

Te-ar mai putea interesa