Electrolux EEA111, espressor manual ieftin

Electrolux EEA111 e un espressor destul de reușit și care poate înlocui orice cafetieră ori aparat ieftin și vechi. Poate prepara două tipuri de băuturi: cafea și espresso. Bineînțeles, arată diferit față de un espressor automat (îi lipsește panoul de control, dar și unele dotări). Poate fi pus cam oriunde doriți deoarece e compact. Nu are foarte multe dotări, dar e perfect pentru acasă. Cele automate se adresează mai mult celor care vor să facă bani (e normal că acele modele sunt mult mai scumpe). Calitatea băuturii e peste medii și mult superioară celei preparate la o cafetieră, dar depinde și de ingredientele folosite.

Dacă vi se pare puțin cam scumpă, atunci puteți să o luați în rate. Având în vedere că e la promoție, nu prea înțeleg de ce nu ați profita de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Espressor
Espressor

Puterea sa e de 1470 W care mi se pare suficient de mare. Poate prepara băuturi de tip Espresso și cafea. E dotat cu un rezervor de apă de 1.25 litri, presiune de 15 bar și alimentare cu cafea măcinată. Puteți pune chiar și două cești, dacă vreți să mai faceți cafea pentru încă o persoană. La modelele automate, există și o râșniță de cafea, deci se pot pune boabe de cafea (astfel nu se pierde de miros/aromă).

Pe partea de funcții și programe are următoarele: sistem apă fierbinte (adică pentru ceai), dispozitiv de spumare și oprire automată. Culoarea, sau mai bine zis, combinația de culori e bine aleasă și îi dă un plus de eleganță. Vine cu o tavă detașabilă care e singurul accesoriu inclus.

Plusuri: preț atractiv, destul de ușor de folosit, oferă rezultate bune și nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu prea sunt.

Poate că un espressor automat pare a fi mai elegant și mai bine dotat, doar poate că unul manual e mai la îndemână. Pentru Electrolux EEA111 nu aveți nevoie de un buget foarte mare iar dacă nu sunteți convinși că acesta e modelul care-l căutați am pus și un clip. Poza de sus pare a fi destul de mică, de aceea am pus și un clip cu acest model care e prezentat în realitate.

Te-ar mai putea interesa