Electrolux EDP2074GW3, uscător de rufe de 7 kg

Uscătorul de rufe Electrolux EDP2074GW3 e unul destul de reușit deoarece arată bine, poate usca destul de mult și prezintă eficiență energetică superioară. Sunt multe tipuri de uscătoare, totuși e bine să alegeți unul nou deoarece consumă puțin iar ușa aparatului e transparentă. Modelele mai vechi aveau ușă plină, dar unii producătorii încă mai optează pentru o ușă plină. Nu știu cât de important e acest aspect, dar e bine că puteți supraveghea mai bine programul de spălare. Bineînțeles, se poate alege programul de uscare înainte să pornească și rezultatele sunt pe măsură chiar dacă nu sunt multe programe.

Îl recomand și pentru că e la promoție (e oferit un cadou), dar e limitată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul
Uscătorul

Nu veți găsi modele cu încărcare verticală, majoritatea sunt cu încărcare frontală. Poate usca până la 7 kg de rufe, iar dacă nu aveți o mașină de spălat și vreți una, optați pentru una cu cel puțin 7 kg. Îl puteți pune deasupra actualei mașini de spălat rufe pentru economisirea de spațiu, sau chiar lângă (depinde și de dimensiunile mașinii de spălat). Din poza de sus se poate observa că are un ecran LCD generos pe care se pot vedea diverse funcții sau opțiuni alese.

Pe partea de programe are: bumbac, sintetice și ușor de călcat. Nu sunt multe, dar cred că acestea vă vor fi de folos și vor oferi cele mai bune rezultate. La capitolele funcții și siguranță are: semnalizare acustică terminare program, amânare pornire (funcție cunoscută sub denumirea de programare întârziată), uscare prin condensare și senzor de uscare. Piciorușele sunt ajustabile ca la oricare alt aparat și vă ajută dacă suprafața nu e dreaptă. E la fel de mare ca o mașină, iar adâncimea sa e de 54 cm.

Plusuri: poate usca destul de mult, programe decente, design plăcut și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux EDP2074GW3 poate fi un adevărat ajutor pentru cei care nu au loc pentru uscarea rufelor. Totuși e bine să le puneți la aerisit înainte de a le pune în dulap.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux EDP2074GW3, uscător de rufe de 7 kg”

Comentariile sunt închise.