Electrolux EDI97170W

Uscătoarele de rufe sunt foarte bune pentru spălătorii, dar și acasă deoarece dacă stai la bloc atunci nu prea ai unde să-ți pui rufele la uscat. Un astfel de electrocasnic nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și recomandarea mea ar fi un Electrolux EDI97170W care a apărut nu foarte demult și se caracterizează prin capacitatea sa mare de 7 kilograme, dar și clasa B de eficiență energetică.

Poze

Pentru a vă face o părere despre EDI 97170 W vă recomand pozele de alături, dar și preview-ul de la final chiar dacă e în ungurește. Se poate vedea că e un model pe alb cu un ecran mare de tip LCD pe care o să puteți urmării diferite informații privitoare la aparat ori starea uscării hainelor.

Aparatul
Are ecran LCD

Specificaţii tehnice

EDI97170W vine ca o noutate a anului 2012 și e mai mult o soluție, foarte eficientă, pentru acele persoane care nu au unde să-și uște hainele. Consumul de curent e unul mic deoarece într-un program standard consumă undeva la 1,3 kWh. Din această cauză e considerat ca fiind un uscător clasa B de eficiență… ceea ce e foarte bine.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția standard de 2 ani poate fi mărită la maxim 4; vine cu un cadou (detergent), însă această promoție poate e limitată; cuva e una foarte încăpătoare fiind una de tip XXL numai bună pentru familiile mari; dispune de lumină interioară care e o facilitate utilă în cazul în care doriți să vedeți stadiul rufelor.
Contra: prețul e cam mare, însă e o soluție eficientă de a usca rufele dumneavoastră fără mari bătăi de cap.

Concluzie

Acesta e un model foarte util în cazul în care vrei să ai rufe perfect uscate într-un interval scurt de timp. Vine chiar și cu un filtru de scame despre care am uitat să spun ceva la partea de lucruri pro, însă eu sunt cam sceptic cu privire la eficiența lui. Pentru a vă face o părere referitoare la acest model de electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie vă propun să urmăriți clipul de alături.. în principal pentru a vă face o opinie despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa