Electrolux EDH3988TDW, uscător clasa A+++ de 8kg

Uscătorul Electrolux EDH3988TDW e unul modern dotat cu pompă de căldură și multe funcții utile. Principalul avantaj al uscătoarelor cu pompă de căldură e că au un consum energetic cu până la 70% mai mic decât cele fără. De aici se obțin clase de eficiență energetică A+++.
Datorită capacității mari de stocare și a eficienței recomand acest model pentru uz casnic cât și profesional.

Acest uscător de rufe vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un produs de top de la un producător de top. Despre Electrolux trebuie spus că e locul 2 la nivel mondial, fiind un producător din Suedia.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un aspect tradițional. De la distanță zici că e mașină de spălat.

Caracteristici

Uscătorul are o capacitate de 8 kilograme și posibilitatea de a face economii impresionante de curent prin faptul că are clasa A+++.
Pentru diferite tipuri de țesături există mai multe programe, adică 14. Printre acestea se numără programele pentru tricouri, împrospătare și sintetice.
Dimensiunile sunt unele convenționale de 60x85x60, lucru care va face aparatul ușor de amplasat oriunde întrucât nu consumă mai mult loc decât o mașină de spălat.
Panoul de comandă e unul simplist format în principal dintr-un buton rotativ. Pentru a vedea diferite informații aveți la dispoziție un ecran destul de mare.

Avantaje

Vine cu o eficiență energetică deosebită, lucru care se datorează motorului inverter, pompei de călduri, senzorului de uscare și altor caracteristici implementate.
Fiabilitatea aparatului e una ok, fiind vorba despre un aparat cu garanție de 2 ani extensibilă la 3 sau 4… dacă e nevoie. Dacă înregistrați produsul în promoție atunci beneficiați de garanție suplimentară de 5 ani (deci produsul o să aibă 5 ani garanție).

Concluzie

Electrolux EDH3988TDW este este un electrocasnic de dimensiuni mari pentru cei interesați să uște hainele ca la carte. Având o cuvă mai mare poate fi utilizat și pentru uscarea articolelor vestimentare mai mari sau a așternuturilor de pat.
Alături am pus și un clip pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa