Electrolux EDH3684PDW, uscător de rufe cu pompă încălzire

Un uscător de rufe precum Electrolux EDH3684PDW e alegerea perfectă pentru cei care au și o mașină de spălat performantă ori chiar două mașini. Spun asta deoarece are o capacitate de uscare de 8 kg și deci e destul de performantă. Dacă nu aveți deja o mașină de spălat, atunci vă recomand una clasică cu capacitate mare de spălare și nu una cu uscător incorporat. Uscătoarele incorporate nu sunt la fel de performante ca și cele clasice, motiv pentru care pot usca puține rufe în comparație cu cât poate spăla. Oricum cu un astfel de aparat nu veți da greș și veți câștiga și timp.

Dacă vi se pare prea scump, există câteva modele mai puțin performante care au un preț mai mic. Oricum, prețul mi se pare destul de justificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul
Uscătorul

E un model destul de interesant și se poate observa din caracteristicile sale generale. Puteți încărca circa 8 kg de rufe, însă trebuie să țineți cont că rufele spălate sunt ceva mai grele decât cele murdare (datorită umidității). Încărcarea e una frontală și nu există modele cu încărcare superioară cala mașinile de spălat.

E dotat cu un afișaj LCD pe care se pot vedea destule informații utile. Pe partea de consum, eficiența energetică e A+ care evidențiază consumul de energie. Uscarea se face prin condensare ca la restul uscătoarelor. Nu mi se pare foarte zgomotoasă dar și așa nu e genul de aparat care-l veți folosi tot timpul. E bine să-l țineți într-o cameră ferită de umiditate ridicată ori de temperaturi scăzute.Materialul din care e realizată cuva e carboran, iar tamburul e din oțel inoxidabil. Un model pe alb poate fi la fel de elegant ca și unul pe inox.

Plusuri: are un design reușit, ușor de folosit, poate usca destul de multe rufe, clasa energetică A+
Minusuri: probabil prețul.

Electrolux EDH3684PDW e o alegere destul de reușită din multe motive care le-am specificat mai sus, iar dacă nu sunteți convinși de eleganța acestui aparat, atunci vă invit să vizionați clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa