Electrolux EDH3488GOW, uscător de rufe A++

Uscătorul de rufe Electrolux EDH3488GOW nu e singurul model oferit de acest producător de electrocasnice, însă cel de jos e mult mai eficient. Ușa aparatului e destul de generoasă pentru a putea încărca orice în acesta dar nu e cu mult mai mare decât cea standard. Chiar îmi place cum arată deoarece informațiile de pe acel panou de control sunt mai bine evidențiate, iar butonul de selectarea a programului se asortează bine cu ușa aparatului.

Se poate vedea din poza de jos că face parte din cea mai nouă generație de uscătoare iar panoul de control e pe o culoare diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate uscătoarele au încărcare frontală doar că unele pot avea ușă fără sticlă transparentă că și așa nu ai ce vedea. Panoul de control nu e complet digital și nici nu trebuie să fie. Până la urmă ne interesează să fie cât mai ușor de utilizat și un ecran LCD afișează doar cele mai importante informații, plus că e mai vizibil decât unul cu LED.

Sunt programe suficiente (14 programe) și veți găsi cel care corespunde cu tipul de țesătură ales pentru uscare. Tehnologiile de pe acesta le-am văzut și alte uscătoare: OptiSense și EcoFlow (filtru foarte eficient care e poziționat la nivelul ușii). Cu Optisense este determinat nivelul de umiditate din rufe pentru a fi uscate în exces.

Păreri pro și contra

Acesta se oferă de o pompă de căldură, de aceea și există o eficiență superioară a acestui aparat. Cu o adâncime de 60 cm, uscătorul poate fi pus peste mașina de spălat rufe și veți câștiga o mulțime de spațiu. Acesta poate fi pus chiar și în dressing dacă vă permite spațiul și poate fi folosit ori de câte ori vreți să rezultate mai rapide. Hainele pot fi purtate imediat după finalizarea programului.

Electrolux EDH3488GOW nu e unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață, dar cred că vă interesează mai mult rezultatele și cât este de eficientă. Poate că poza de sus nu oferă prea multe detalii despre aparat, de aceea există și prezentarea următoare:

Te-ar mai putea interesa