Electrolux EDC67550W

Acest uscător de rufe Electrolux EDC67550W e numai bun pentru cei care au deja o maşină de spălat rufe şi ar dori un electrocasnic care să şi usuce acele rufe. După cum bine ştiţi maşinile de spălat cu uscător incorporat nu sunt la fel de performante/eficiente ca un uscător de rufe. Motiv pentru care alegerea mai bună ar fi unul separat. Acesta poate usca până la 7 kilograme de rufe cu o eficienţă energetică B. O altă caracteristică a acestui uscător ar fi posibilitatea de a-l seta să pornească la ce oră doriţi – programare întârziată. Din păcate nu există prea multe alternative la acesta în special la acest preţ. În rest, pot spă spun că stă destul de bine la capitolul caracteristici tehnice şi în special la funcţii. Pentru a vă face o ideea despre cum arată acest aparat electrocasnic, v-am pus o poză cu acesta dar şi un clip. Dacă vă gândiţi să-l achiziţionaţi vă trebuie un buget destul de bun deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Electrolux EDC67550W are încărcare de tip frontală sau orizontală de maxim 7 kilograme. Clasa de eficienţă energetică e B şi se reflectă în consumul standard de 3.92 kw/24h (284 anual). Acest consum poate să difere de la un program al altul, de exemplu la programul „pregătit pentru călcare – 1000” consumul e de 3.34 iar pentru „uscare sintetice 1200” e de 1.33. Chiar dacă nu aţi mai avut unul e foarte uşor de folosit, chiar mai uşor decât o maşină de spălat. Ca oricare alt electrocasnic şi acesta are un manual de utilizare în limba română sau engleză în caz că nu vă pricepeţi. Uscătorul de rufe numit EDC67550W vine cu patru picioruşe care pot fi ajustat în funcţie de suprafaţa pe care se află.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Electrolux EDC67550W vine cu tehnologie uscare prin condensare (ca la restul modelelor), nivelul de zgomot în timpul uscării e de 62 dB, mai eficient decât unul incorporat, pornire întârziată (puteţi să usca rufele când doriţi) şi vine de la un producător foarte bun în acest domeniu.

Minusuri: e ceva mai greu decât alte uscătoare.

Concluzie

Dacă nu beneficiaţi de mult spaţiu, acest uscător de rufe Electrolux EDC67550W poate fi pus peste maşina de spălat deoarece e mai uşor decât o maşină de spălat. Eu însă recomand să fie pus într-un loc mai sigur. Jos v-am pus un clip cu acest uscător dar din păcate prezentarea e în maghiară:

Te-ar mai putea interesa