Electrolux EDC2086PDW, uscător de rufe 8 kg

Electrolux EDC2086PDW e un aparat electrocasnic mare care poate fi folosit pentru a usca rufele din mașina de spălat. Un uscător ca acesta e perfect alături de o mașină de spălat cu capacitate superioară. Puteți să-l puneți oriunde doriți deoarece e la fel de mare ca o mașină de spălat, chiar și deasupra. Arată bine atât la interior cât și la exterior, doar că spre deosebire de alte aparate, panoul de control e mai simplu la acesta. Nu e chiar accesibil ținând cont de alternative și ce există pe piață, dar având în vedere acea promoție, eu vă recomand să profitați de ea.

Bineînțeles, costă aproape cât o mașină dar mult mai eficient decât una cu uscător incorporat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Uscătorul
Uscătorul

Ca la majoritatea uscătoarelor, sistemul de uscare e prin condensare. Bineînțeles, încărcarea se face frontală iar cu încărcare superioară nu veți găsi. Dacă nu vă permiteți o mașină și un uscător în același buget, există mașini cu uscătoare incorporate care costă cam cu vreo 50% mai mult (comparativ cu o mașină obișnuită). Rezultatele nu sunt la fel de bune ca și în cazul unui uscător clasic cum e acesta.

Pe partea de eficiență are clasa B la consumul de energie. E dotat cu un pano cu control electronic (are LCD) și multe funcții+programe. Ca și programe are: rapid, bumbac, lână, sintetice, ușor de călcat, delicate, programare întârziată și altele. Observ că ecranul LCD oferă cam aceleași informații – etapă spălare (adică timp rămas). Prefer un astfel de aparat deoarece mă ajută să economisesc timp, iar datorită fiabilității crescute, e o investiție pe viitor. Butonul central de pe panou e ușor de folosit cât timp e însoțit de informațiile corespunzătoare și de pictograme (pentru fiecare etapă/program).

Plusuri: are cele mai uzuale programe, programare întârziată, arată bine, fiabilă, consum mic de energie și oferă cele mai bune rezultate.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Electrolux EDC2086PDW e o recomandare pentru cei care nu au unde să pună rufele la uscat și poate usca chiar foarte multe rufe. Puteți opta să uscați și mai puține rufe, cu un program mai scurt. Astfel se economisesc bani și timp. E bine să nu depășiți cantitatea maximă suportată, recomandare oferită de toți producătorii indiferent care sunt ei deoarece o cantitatea prea mare poate afecta rezultatele.

Lasă un comentariu