Electrolux ECN26108W

Lada frigorifică Electrolux ECN26108W e un aparat foarte eficient datorită clasei de eficienţă energetică A+ deoarece veţi economisi bani (vreo 30% în comparaţie cu cele cu clasa B şi 20 % cu cele cu clasa A). O caracteristică a acestei lăzi frigorifice e funcţia Action Freeze care congelează alimentele într-un timp foarte scurt pentru a menţine o parte din prospeţimea lor. Aceasta nu e o funcţie care trebuie setată manual, ci una automată. Nu e o funcţie inovatoare deoarece o găsim şi  la alţi producători, dar sub alte denumiri. Se adresează persoanelor care se aprovizionează mai rar şi doresc un aparat pentru menţinerea lor la temperaturi scăzute. E folositoare şi pentru cei care nu au un congelator mare sau nu e de ajuns. Eu recomand acest model deoarece are un preţ atractiv şi vine cu avertizare acustică în caz că temperatura exterioară nu e corespunzătoare (deci e bine să o depozitaţi într-un loc ferit de multă lumină şi căldură). ECN26108W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Electrolux ECN26108W nu are sistem de răcire No Frost dar vine cu sistem de dezgheţare manuală. Vine cu un volum net de circa 260 de litrii (împărţit în 2 coşuri) şi eficienţă energetică A+. Consumul energetic anual e de 264 kW şi e unul desul de bun având în vedre că are eficienţă A+. Bineîneţeles are şi un afişaj electronic LED care vă poate oferi informaţii referitoare la temperatura din interior. Capacitatea de congelare se situează la 16 kilograme la 24 de ore. Nu vine cu uşi reversibile dar are un design pe alb foarte plăcut iar tipul de iluminare e unul inferior.

La capitolul funcţii Electrolux ECN26108W are funcţii de super-congelare şi avertizare sonoră pentru situaţiile în care temperatura e prea ridicată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcţie de Action Freeze, realizată din materiale de bună calitate, eficientă, volum mare, capacitate de congelare decentă, capacu cu încuietoare, silenţiosă, arată bine şi vine de la un producător cunoscut şi experimentat.

Minusuri: putea să vină la un preţ ceva mia mic, dar şi aşa e unul destul de bun având în vedere că majoritatea lăzilor au cam acelaşi preţ.

Concluzie

Dacă optaţi pentru această ladă frigorifică Electrolux ECN26108W, aveţi posibilitatea să măriţi garanţia cu 1 sau 2 ani cu un cost destul de redus. Dar nu e o opţiune obligatorie deoarece e un aparat bun din punct de vedere calitativ şi accesibil. Dacă vă interesează aspectul ei, vă invit să vizionaţi clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa