Electrolux EC4201AOW, ladă frigorifică 400 litri

Lada frigorifică Electrolux EC4201AOW e una foarte mare și se poate observa atât din poza de jos cât și din clipul de la final. E o ladă frigorifică fiabilă și foarte spațioasă deoarece are SpacePlus. Adică pentru aceleași dimensiuni oferă un volum mai generos. Deasemenea, mi se pare destul de accesibilă comparativ cu concurența actuală și nu prea există congelatoare care să concureze cu acesta. Congelatoarele sunt alegeri bune dacă vreți să economisiți spațiu și să sortați alimentele, deoarece are o formă verticală și multe compartimente. Eficiența energetică e bună la aceasta dar cam la toate aparatele noi e A+.

Prețul ei e foarte bun pentru ce volum are și capacitatea de congelare e impresionantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

E un aparat frigorific special pentru congelarea alimentelor. Îl puteți lua dacă faceți rar cumpărături și obișnuiți să cumpărați mult. Clasa energetică A+ e una foarte bună deoarece e vorba de un consum anual foarte mic. Bineînțeles, nu e vorba de un consum energetic inferior altor tipuri de aparate.

Poate congela cam 19 kg la 24 de ore iar cu funcția de super-congelare, alimentele își vom menține calitățile o perioadă mai îndelungată. Dezghețarea sa e una manuală și e normal să fie așa, modelele scumpe au No Frost sau tehnologii similare (care reduc formarea de gheață).

Pe partea de design are: finisaj alb, mâner orizontal, deschidere verticală, iluminare interioară, avertizare temperatură ridicată, capacul cu încuietoare și roți pentru deplasare ușoară. Deci poate fi mutat cu ușurință chiar dacă e mare și greu. Are 4 coșuri mari care pot fi utile atunci când vreți să împărțiți mai bine alimentele. Nivelul de zgomot e redus dar nu e chiar mic – 45 dB. La frigidere și combine e mai mare deoarece nu eu o sarcină atât de mare.

Plusuri: sunt caracteristicile sale generale, avertizare temperatură ridicată, interiorul e iluminat și fiabilitatea ei.
Minusuri: nu are.

Electrolux EC4201AOW e o alegere foarte bună dacă aveți un magazin sau pur și simplu dacă o vreți pentru acasă. Se potrivește destul de bine alături de un frigider, deoarece frigiderele nu au congelatoare mari. Clipul de jos cred că va fi util în alegerea modelului dorit.

Te-ar mai putea interesa