Electrolux EC2801AOW, ladă frigorifică fiabilă

Lada frigorifică Electrolux EC2801AOW e una dintre acele aparate frigorifice care merită încercate deoarece e fiabil, spațios, destul de compact și eficient. Ocupă mai mult spațiu decât un congelator datorită formei sale dar în același buget, o ladă frigorifică oferă mai mult spațiu de depozitare. Un minus oferit de acest tip de aparat frigorific e spațiul ocupat dar și faptul că nu veți putea sorta așa de bine alimentele. Congelatoarele oferă mai multe compartimente, motiv pentru care se poate sorta mai bine alimentele. Consumul energetic e mai mare decât la un frigider cu același volum și e normal să fie așa.

Prețul său mi se pare destul de bun deoarece e fiabil și ușor de folosit. Puteți avea acces ușor la alimente doar deschizând ușa din partea superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Volumul e cea mai importantă caracteristică a acestui tip de aparat. E foarte important cât poate stoca că doar l-ați luat pentru că nu mai aveați loc în congelatorul frigiderului sau combinei. Clasa A+ e destul de obișnuită deoarece e prezentă pe toate modelele noi. Nu prea sunt modele cu No Frost, dar veți găsi mai multe congelatoare cu acea tehnologie.

Consumul energetic anual de 252 kWh e bun dacă îl raportam la volumul net de 260 litri (cu cât e mai mare cu atât consumă mai mult). Poate congela cam 16 kg de alimente la 24 de ore, deci puteți face liniștit cumpărături mai rar și mai mult. Dezghețarea sa e una manuală și e automată sau semi-automată la cele care au tehnologii care reduc umiditatea (reduc formarea de gheață).

Deschiderea ușii se face vertical și la interior e iluminată (la interiorul capacului). E dotată cu funcție de super-congelare și avertizare temperatură ridicată.  Puteți opta să încuiați lada deoarece are încuietoare.

Plusuri: are două compartimente mari, capacitate de congelare mare (comparativ cu cea a congelatoarelor incorporate),
Minusuri: nu prea are.

Electrolux EC2801AOW e o recomandare dacă vreți să vă extindeți capacitatea de congelare deoarece actualul frigider nu mai face față. Jos e o prezentare foarte bună a  acestui model și cred că vă va ajuta să faceți o alegere bună. NU sunt mulți producători care oferă astfel de aparate, dar acesta e unul dintre cei mai buni.

Lasă un comentariu