Electrolux EC2801AOW, ladă frigorifică fiabilă

Lada frigorifică Electrolux EC2801AOW e una dintre acele aparate frigorifice care merită încercate deoarece e fiabil, spațios, destul de compact și eficient. Ocupă mai mult spațiu decât un congelator datorită formei sale dar în același buget, o ladă frigorifică oferă mai mult spațiu de depozitare. Un minus oferit de acest tip de aparat frigorific e spațiul ocupat dar și faptul că nu veți putea sorta așa de bine alimentele. Congelatoarele oferă mai multe compartimente, motiv pentru care se poate sorta mai bine alimentele. Consumul energetic e mai mare decât la un frigider cu același volum și e normal să fie așa.

Prețul său mi se pare destul de bun deoarece e fiabil și ușor de folosit. Puteți avea acces ușor la alimente doar deschizând ușa din partea superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul e cea mai importantă caracteristică a acestui tip de aparat. E foarte important cât poate stoca că doar l-ați luat pentru că nu mai aveați loc în congelatorul frigiderului sau combinei. Clasa A+ e destul de obișnuită deoarece e prezentă pe toate modelele noi. Nu prea sunt modele cu No Frost, dar veți găsi mai multe congelatoare cu acea tehnologie.

Consumul energetic anual de 252 kWh e bun dacă îl raportam la volumul net de 260 litri (cu cât e mai mare cu atât consumă mai mult). Poate congela cam 16 kg de alimente la 24 de ore, deci puteți face liniștit cumpărături mai rar și mai mult. Dezghețarea sa e una manuală și e automată sau semi-automată la cele care au tehnologii care reduc umiditatea (reduc formarea de gheață).

Deschiderea ușii se face vertical și la interior e iluminată (la interiorul capacului). E dotată cu funcție de super-congelare și avertizare temperatură ridicată.  Puteți opta să încuiați lada deoarece are încuietoare.

Plusuri: are două compartimente mari, capacitate de congelare mare (comparativ cu cea a congelatoarelor incorporate),
Minusuri: nu prea are.

Electrolux EC2801AOW e o recomandare dacă vreți să vă extindeți capacitatea de congelare deoarece actualul frigider nu mai face față. Jos e o prezentare foarte bună a  acestui model și cred că vă va ajuta să faceți o alegere bună. NU sunt mulți producători care oferă astfel de aparate, dar acesta e unul dintre cei mai buni.

Te-ar mai putea interesa