Electrolux EAL6240AOU, side by side cu inox antiamprentă

Side by side-ul Electrolux EAL6240AOU e o variantă interesantă care arată foarte bine în orice bucătărie în special dacă mai sunt și alte aparate cu design similar. Are un aspect minimalist reușit și mânere clasice care ușurează deschiderea ușilor. Fiecare model e diferit și poate că nu vă interesează foarte mult cum arată aparatul, ci mai degrabă specificațiile sale. Nu se compară cu cele mai ieftine variante disponibile pe piață, deoarece volumul se apropie de 600 litri.

Panoul de control e vizibil fiind destul de bine evidențiat și nu e unul ascuns cum am văzut la aparatele altor branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul este poziționat în partea stângă și are un volum ceva mai mic decât frigiderul. Nu are sertare foarte multe, ci doar în partea de jos, astfel că sunt prezente și rafturi și suporturi. Chiar și pe uși este mult loc pentru lactate. Autonomia nu este atât de mare ca și la aparatele mici, dar e de înțeles că doar are un volum de 577 litri. Înălțimea sa de numai 177 cm vă permite să ajungeți cu ușurință la fiecare raft și cele mai multe side by side-uri au cam aceeași înălțime.

Păreri pro și contra

Este un aparat frigorific de dimensiuni generoase și cu caracteristici speciale care nu pot fi neglijate – Intelligent No Frost (condiții mai bune pentru alimente indiferent unde vor fi puse datorită celor două circuite de aer), ușor de controlat de la exterior fără a mai deschide ușa, finisaj pe inox cu tratament antiamprentă, iluminare LED foarte bună (chiar și în congelator). Eficiența energetică A+ o vedem la tot mai multe aparate și reflectă consumul aparatului.

Electrolux EAL6240AOU are dimensiuni generoase pentru că are un interior foarte încăpător, iar pe rafturi se pot pune o mulțime de alimente sau chiar vase mari. Nu se poate compara cu aparatele frigorifice clasice- combină frigorifică sau congelator. Poate că nu este pentru oricine deoarece are un preț cam mare, însă e justificat. Sunt numeroase motive pentru care merită ales și le-am și prezentat mai sus, iar cel mai important ar fi sistemul de răcire care e superior celui clasic – No Frost.

Te-ar mai putea interesa